Leuk iPad mini Apple, maar ik houd me bij mijn Nexus 7

Ik moet zeggen dat ik was onder de indruk. De nieuwe iPad met zijn extreem snel, A6X-chip; ziet er geweldig uit, jammer dat het gewoon meteen verouderd elke iPad 3 die er zijn, maar … oh wacht. Dat is de nieuwe iPad 4. Dat is niet wat Apple loopt tegen de Nexus 7. In plaats daarvan zijn ze het blussen van de; iPad mini. Ernstig? Dat is gewoon triest.

True, Apple senior vice president voor marketing Phil Schiller zou kunnen zeggen dat de Nexus 7 is een voorbeeld van hoe, anderen hebben geprobeerd om kleinere tablets te maken, maar ze hebben gefaald, “, maar dat is gewoon te laten zien dat het reality distortion field Apple is nog steeds op het werk binnen Apple’s hallen. de waarheid, zoals iedereen weet wie de Nexus 7 hebt gebruikt, is dat het een grote tablet. Heck, zonder dat zij en haar familieleden, zoals de Nook en de Kindle, Apple nooit zou hebben een 7 “tablet geproduceerd .

Vergeet Steve Jobs? Terug in 2010, zei hij: “wij [niet] een 7-inch tablet is niet omdat we niet willen raken [een lagere] prijs. Het is omdat we denken dat het scherm is te klein om de software uit te drukken . als software gedreven bedrijf, we denken over de software strategieĆ«n eerste “de enige manier waarop een 7-inch tablet zou kunnen werken zou zijn.”; als ze met schuurpapier kwamen, om de menselijke vingers bestand af tot een kwart van hun omvang “.

Ik vraag me af wat er veranderd is Apple’s gedachten. Het kan niet zijn omdat al die mislukte kleinere tablets zou het? Voor zover ik kan vertellen mijn vingers zijn dezelfde grootte als ze ooit waren.

Moving on, niet verwarren mij, de iPad mini een mooi genoeg tablet, maar kom op jongens stoppen yacking over hoeveel beter het scherm is. Het is niet. Het 7.9-inch scherm is dat niet veel groter dan de Nexus 7 van de 7-inch display. Trouwens, een kijkje laat zien dat de iPad mini 1024×768 scherm met zijn 163 pixels per inch (PPI) is in feite veel slechter dan de Nexus ‘216 PPI.

Processor? De iPad mini wordt geleverd met een dual-core A5 en de Nexus maakt gebruik van een Nvidia quad-core Tegra 3. We zullen niet zeker weten, wat sneller is totdat de iPad mini is in neutrale testen handen. Wat we wel weten, is echter dat op de benchmarks van eerdere model iPads en Android-tablets, de A5 doet beter graphics, terwijl de Tegra 3 beter is in vrijwel alles anders.

Op dit moment beiden gebruiken 802.11n Wi-Fi en beiden beloven dat ze 3G / 4G echt zult ondersteunen snel nu. Laten we noemen het een gelijkspel toen en verder gaan.

Als het gaat om camera, de iPad heeft wel een 5megapixel (MP) back-gerichte camera en een 1.2MP front-facing camera, terwijl de Nexus 7 heeft slechts een enkele front-facing 1.2MP camera. Aan elk hun eigen, maar als ik ga een foto te nemen Ik ga een echte camera of mijn smartphone, niet een tablet te gebruiken.

Apple beweert dat de nieuwe mini iPad batterij gaat 10 uur. Ik weet dat mijn Nexus 7 zal duren langer dan 10 uur, omdat ik misbruiken het op die manier veel te vaak.

Zoals voor de havens, de iPad mini wordt geleverd met de, merkgebonden en dure Lightning connector. De Nexus 7? Het maakt gebruik van een goede, oude goedkope micro-USB. Je weet wel, een poort die u kunt gebruiken om vrijwel elk USB-apparaat aansluit op zonder extra kosten-kabel?

Afstappen van de hardware, het besturingssysteem voor de iPad mini loopt iOS 6. U weet, iOS 6, dat is degene die nog steeds ellendig Wi-Fi-problemen, voor nu en ; Apple Maps.

De Nexus 7 loopt de beste versie van Android tot nu toe: 4.1. Het komt ook met Google Maps en native ondersteuning voor YouTube. Moet ik nog meer zeggen?

Eigenlijk doe ik. Hier is de bottom line kwestie: de bottom line. De iPad mini prijsklasse gaat als volgt: Wi-Fi: $ 329 (16GB), $ 429 (32GB) en $ 529 (64GB). Cellular: $ 459 (16GB), $ 559 (32GB), $ 659 (64GB). De Nexus 7 begint bij $ 199 voor de 8GB versie en gaat tot $ 249 voor de 16GB versie. De prijzen van de Nexus ‘zullen naar verwachting dalen $ 50 volgende week met de, komst van de 32GB Nexus 7; volgende week .. Voor nu, hoewel, de Nexus 7 die het meest vergelijkbaar met de iPad mini is de 16GB-model en het is $ 80 goedkoper. Laat me spellen die voor u: Tachtig dollar goedkoper. Binnenkort zal het $ 130 goedkoper.

Apple krijgt ambtenaar met iPad mini, upgrades iPad weer; Een iPad mini en een nieuwe iPad, Google en Amazon kan een zucht van opluchting als Apple overslaat op prijs concurreren met iPad mini ademen. Leuk geprobeerd Apple. Tot ziens in twee jaar of meer; iPad mini:. Een rotte appel in de onderneming ruimte, iPad Mini: De appel valt naar de Aarde; Vijf grote Android-tablets

Dat maakt dit een eenvoudige beslissing. Bij de eerste indruk, de Nexus 7 lijkt nog steeds de betere tablet en het is veel goedkoper. Tenzij je gebonden bent aan de heup naar Apple-producten, dit is een no-brainer. De; Nexus 7 is de beste kleine tablet, want het geld in de markt van vandaag.

Ā verhalen

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers

Hardware; Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range, Apple, Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers, Apple, Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag leven, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store