Lenovo, partners onthullen solid state opslag prototype voor datacenter

Lenovo op dinsdag toonde een solid state drive voor opslag en server systemen dat is de grootte van een memory stick en kan maximaal 8 TB.

Clone wars

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Het bedrijf zei dat zijn onderzoek en ontwikkeling team bracht 18 maanden op de solid state drive (SSD), samen met partners, zoals Seagate, NxGn Data, en Amphenol. Seagate verschaft de technologie voor het prototype, dat werd genoemd Project Spark.

Op de Memory Summit Flash, Lenovo is gericht op het laten zien dat het waarde kan toevoegen aan het datacenter en verplaatsen bedrijven uit de buurt van legacy-systemen. Lenovo’s groeistrategie grotendeels draait om het stimuleren van de datacenter footprint met servers, opslagsystemen, en een schare van partnerships met de wil van SAP, Juniper, Nutanix en Red Hat.

Volgens Lenovo, zal de bij het prototype bedrijven werken betreffende normen voor de datacenter SSD’s en het prototype in systemen integreren medio 2017.

Lenovo’s argument voor het prototype en memory-stick-achtige voetafdrukken is dat de huidige schijven nodig te veel ruimte in het datacenter. Project Spark – 31,5 mm hoog en 112,5 mm diep en 5,5 mm dik – kan meer datacenter ruimte en efficiënter.

Project Spark past in een 1U rack en kan hot swapping en enterprise functies mogelijk te maken.

U kunt bedanken Microsoft voor het leiden van de weg met zijn Surface en Surface Pro. De Dell XPS 12 lijkt, maar zal naar verwachting een hoge-resolutie 4K scherm bieden met nauwelijks een bezel voor Windows 10.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip