Huawei opkomende virtualisatie-oplossingen voor de opkomende markten, maar niet uitsluitend

Niet alleen is Huawei een Gold lid van de OpenStack Foundation, het is een van de up-and-coming virtualisatie en cloud computing bedrijven die is het maken van belangrijke technologische opmars in opkomende markten met zijn Fusion lijn van producten: FusionSphere, FusionCube, FusionStorage, FusionNetwork, en FusionCloud.

FusionSphere

Bezorgdheid over de veiligheid die door de VS zijn geen probleem voor zakelijke klanten, zegt de Chinese bedrijf als het gericht is op de zakelijke tech markt.

FusionCube

FusionCube is een geconvergeerde infrastructuur (cloud-in-a-box), dat een enkele plug-and-play hardware pakket dat compute, opslag, software en netwerken integreert bevat. Het doel van deze geconvergeerde architectuur I / O bottlenecks tussen reken- en opslagcapaciteit elimineren,. Volgens Huawei, de FusionCube vergelijking met andere geconvergeerde oplossingen kunnen verlagen TCO met 50 procent is kosteneffectiever vier keer en twee keer de de performance over het geheel.

FusionStorage

FusionStorage is datacenter storage voor gevirtualiseerde infrastructuur. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de opslag-as-a-service mogelijkheden. Het stelt gebruikers in staat om verschillende SAN en NAS storage aanbod onder een verenigd logische storage pool te consolideren.

FusionNetwork

FusionNetwork op basis van software-defined networking (SDN) architectuur is samengesteld uit de gebruiker vliegtuig packet forwarding behulp vSwitch software en VXLAN gateways voor protocol inkapseling en decapsulation binnen elke host-systeem. FusionNetwork kan ook dynamisch aanpassen bandbreedte en routing beleid gebaseerd op de vraag die drastisch lagere bandbreedte kosten kan.

FusionCloud

Xiaomi heeft de eerste plaats in China teruggewonnen, zoals Huawei duwt voorsprong op Apple.

Huawei is een van die zeldzame (deze dagen) bedrijven die zijn handen in alles heeft: servers, telco-apparatuur, breedband, videobewaking, video conferencing, switches, beveiliging, opslag, routers, unified communications, en nog veel meer met inbegrip van cloud computing en virtualisatie . Het is een soort van de EMC van het Oosten, maar mogelijk nog meer gediversifieerd in haar aanbod.

Tot nu toe, zoals Gartner wijst er in haar rapport Magic Quadrant voor x86 Server Virtualization Infrastructure 2015, Huawei’s “market basis is sterker in Brazilië, Rusland, India en (vooral) China, en het richt zich voornamelijk op telco’s en opkomende markten”.

Voor Huawei om meer volwassen markten te betreden, moet het eerst elke geopolitieke problemen te maken kunnen krijgen van potentiële klanten te overwinnen. Het moet ook strategische partnerschappen met bedrijven in de VS en Europa. Als het dat doet, zal het een geduchte concurrent met marktleiders Microsoft en VMware zijn. Huawei heeft de middelen om een ​​derde belangrijke concurrent in x86 server virtualisatie zijn vanwege zijn diepe integratie in de maatschappij en hardware markten in Azië. Als het kan leiden tot de zelfde adoptie in deze meer volwassen markten, zal de status van Huawei’s en erkenning als wereldleider in de cloud computing en virtualisatie ruimten niet ver achter.

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics