Holiday Gift Guide 2010: Routers en NAS

Als het vakantieseizoen nadert, mensen gaan nadenken over cadeau-ideeën. Om u te helpen te geven (of te ontvangen) de perfecte vakantie cadeau dit jaar heb ik een lijst samengesteld van vijf koele tech cadeau-ideeën in de routers en NAS-box categorieën.

Bekijken!

Router – Linksys WRT54GL

De Linksys WRT54GL is waarschijnlijk de bekendste en meest geliefde routers beschikbaar.

Beginners vinden het geweldig, want het is goedkoop en eenvoudig in te stellen, terwijl de power users houden van de tweakbaarheid en open source karakter van de firmware.

Het enige nadeel van deze router is dat het niet compatibel met de nieuwste 802.11n WiFi-standaard, maar als je kan leven zonder dat (en de meeste mensen kan), dan is dit de router voor u.

Router – NETGEAR WNDR3700-100NAS

Als je in de markt voor een high-speed, high-performance, dual-band draadloze en bekabelde Gigabit router, dan bekijk de NETGEAR WNDR3700-100NAS.

Dit fantastisch veelzijdige router beschikt over een 680MHz MIPS processor, 8 MB flash-opslag en 64 MB RAM. Zeer snel, zeer betrouwbaar, zeer robuust.

Dit is een zeer goed afgerond stuk van de kit. Een prachtige buy.

NAS server – Synology DS209 2-bay SATA

Op zoek naar een back-up of het delen van multimedia-oplossing? Neem een ​​kijkje op de Synology DS209. Dit is een alles-in-een NAS-oplossing waarin coole functies, zoals de mogelijkheid om op te treden als een printer server, webserver, FTP-server, file server en MySQL server.

De ideale keuze voor prosumer, professionele en zakelijke gebruikers.

Voeg gewoon twee SATA-schijven!

NAS server – Synology DS1010 + 5-bay All-in-1

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren, Kunstmatige Intelligentie, Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

Op zoek naar een krachtige, schaalbare back-up oplossing? Neem een ​​kijkje op de Synology DS1010 +.

Dit is een krachtige, volledig uitgeruste 5-bay NAS-box. Het beschikt over een 1,6 GHz Intel-processor, twee Ethernet-poorten, een eSATA-poort en vier USB 2.0.

Dit is een alles-in-een NAS-oplossing waarin coole functies, zoals de mogelijkheid om op te treden als een printer server, webserver, FTP-server, file server en MySQL server.

Voeg gewoon vijf SATA-schijven.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek