HCL Tech Q4 stijgt 42 procent op de hogere orden

HCL Technologies heeft een beter dan verwachte vierde kwartaal de winst geplaatst, opgeheven in opdracht wint.

India’s nummer 4 outsourcing bedrijf bookeded een 41,6 procent stijging van de nettowinst op 12,1 miljard roepies (US $ 198.000.000) voor het kwartaal eindigend juni, volgens een persbericht op woensdag. Dat is boven de 10,6 miljard roepies (US $ 173.580.000) voorspelling van een opiniepeiling van Reuters.

De omzet steeg met 17,3 procent ten opzichte van het voorgaande jaar op 60940000000 roepies (US $ 997.780.000).

Anant Gupta, president en CEO van HCL Technologies merkte het bedrijf had een ‘uitzonderlijke groei van 22 procent “opgenomen voor het boekjaar en onder leiding van de industrie in winstgevende groei. Dit was op de rug van zeven opeenvolgende kwartalen van de nettowinst marge-uitbreiding, voegde hij er in de verklaring.

“We hebben onze leidende positie in de Infrastructure Management Services en verticale markten, zoals Financial Service en Lifesciences & Healthcare geconsolideerd,” zei Gupta.

De positieve resultaten echo die van rivalen, Tata Consultancy Services (TCS, die een 10 procent groei van de winst geboekt, en, Wipro,., Die een 11 procent groei van de winst over dezelfde periode geplaatst Wipro had opgemerkt was het zien van een grote pick-up in grote deal sluitingen.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen