Een optreden goed, twee optredens beter, zegt Dell baas

Als je dacht dat 1 GB geheugen was voldoende voor de gemiddelde personal computer, kun je het vergeten. Nu 2GB is het minimum dat gebruikers moeten worden gericht op. Althans volgens Dell chief executive, Kevin Rollins, die de afgevaardigden op een conferentie verteld in Shanghai op vrijdag: “Ik denk dat vertellen ze je misschien 1 gig [gigabyte] geheugen is okay No. Twee optredens van het geheugen zou geweldig zijn.”. Tenminste, dat is accordinf om ITnews in Australië.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving