Een maand met de nieuwe Chromebook Pixel: nog steeds indrukwekkend voor mijn behoeften

Tjonge, wat vliegt de tijd. Ik gebruik de l atest Google Chromebook Pixel voor een volledige 30 dagen, dankzij een review eenheid uitgeleend aan mij door Google. Terug in 2013, heb ik $ 1449 voor mijn eigen Pixel met geïntegreerde LTE en na een maand van het gebruik van de nieuwere model, ik ben ervan overtuigd dat Google vast de weinige dingen mis met de eerste editie terwijl de grote toetsenbord, trackpad en een hoge resolutie display .

Chromebook Pixel toetsenbord en glazen trackpad

Recht van de vleermuis, dit jaar model is een beetje lichter op de portemonnee. Ik heb het testen van de basis $ 999 model met een 2.2GHz Intel Core i5-processor, 8GB geheugen en 32GB van lokale opslag. U kunt ook besteden $ 1299 te verdubbelen van het geheugen en opslagcapaciteit, en krijg meteen een chip upgrade naar een Core i7, maar ik zie niet de noodzaak voor de meeste mensen om dit te doen. De minder dure model heeft mij nooit verlaten willen voor betere prestaties in de afgelopen maand.

Het grootste verschil zie ik tussen de 2013 model en de nieuwste Chromebook Pixel is de levensduur van de batterij. In plaats van de ongeveer vijf uur run-time op een enkele lading Ik heb geleefd voor twee jaar, heeft deze nieuwe Pixel nog niet in geslaagd om me door een volledige dag van gebruik.

Het helpt dat de nieuwste Intel Core i5 is ten minste twee generaties verwijderd van de chip in de 2013 Chromebook Pixel. De processor is veel efficiënter dit keer rond, waardoor ik routinematig krijgen 11 tot 12 uur gebruik op een enkele lading. Maar het wordt nog beter in real-world gebruik dankzij de meegeleverde snelle aanval vermogen van de nieuwe laptop. Plug in 15 minuten en je krijgt maar liefst twee extra uren van het batterijleven, bijvoorbeeld. Van een volledig lege batterij, kunt u deze opnieuw opladen van de nieuwe Pixel in ongeveer een uur en 40 minuten.

Ik gebruik het snel opladen functie als onderdeel van mijn dagelijkse routine, in feite. Typisch, zal ik mijn dag afsluiten met een goede 25 procent lading links op de Pixel en sluit het vaak ‘s nachts. Als ik het vergeet, niet alles is verloren.

Ik heb ontdekt dat ik over het algemeen kan krijgen door middel van de ochtend met een snelle aanval onder het genot van een kopje koffie of een hapje voor het ontbijt. Zelfs als ik dat overslaan en vervallen dicht bij de lunch, de Pixel laadt snel tijdens mijn middagmaal, soms krijg ik een volledige lading tijdens de lunch en natuurlijk, ik ben goed om door de rest van de dag, zo niet de volgende ochtend. Het punt is: U hoeft geen zorgen te maken over het opladen van dit apparaat elke avond als je wat extra laadtijd hier en daar de hele dag.

Natuurlijk, dat scenario moet u de Pixel lader, dat brengt me bij de USB Type-C-poorten. Als er waren slechts één van deze, ik zou zeker niet kunnen genieten van de laptop zo veel als ik heb. Verstandig Google omvatte twee USB type C havens aan weerszijden van de pixel. Het maakt het verschil in de wereld sinds deze poorten zijn multi-purpose: Ze kunnen accepteren of zorgen voor stroom (u kunt een telefoon of tablet opladen van hen), ondersteuning gegevensoverdracht en laat de Pixel gebruik maken van externe beeldschermen.

USB Type-C-poort op de Chromebook Pixel

U zult adapters nodig voor een aantal van deze functies, maar dat zal veranderen in de tijd als de industrie beweegt in de richting van Type-C USB-poorten. Afgezien van dat, maar het is een traktatie om één poort dienen vele doeleinden.

Nog beter is de mogelijkheid om de Pixel opladen van zowel de linker- of rechterkant, ik waardeerde dit afhankelijk van waar ik werkte met haar en waar de dichtstbijzijnde verkooppunt was op het moment. Dat tweede USB-poort kwam goed van pas in mijn kantoor aan huis als goed; ik heb een 28-inch UHD-monitor met 3840 x 2160 resolutie op mijn bureau en ik vaak verbonden de Pixel om het met een DisplayPort adapter in de afgelopen maand.

Native-achtige offline apps zijn standaard in de Chrome Web Store geworden.

Zelfs met de geïntegreerde Intel grafische binnen, de Pixel gemakkelijk de bevoegdheden van de externe display en de uitstekende 2650 x 1700 scherm van de laptop op hetzelfde moment. Ik ben niet een twee-beeldscherm soort kerel, dus ik de neiging om de Pixel die dock modus kunt sluiten, met de Chrome OS-omgeving alleen op de grotere, extern beeldscherm.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Ik heb geen problemen met deze methode had, het vereist zowel een Bluetooth-muis of trackpad en toetsenbord. Het enige kleine probleem dat ik heb met deze opstelling is dat Chrome OS iconen in het schap – de taakbalk, als u – niet goed op de externe monitor te schalen, ze zijn heel klein.

De nieuwe Pixel behandeld elke taak die ik heb bij het over de afgelopen maand gegooid met gemak. Toegegeven, wat ik doe op een computer is waarschijnlijk anders dan wat je te doen. Als schrijver heb ik het grootste deel van mijn tijd in verschillende Chrome tabbladen voor onderzoek en mijn inhoud te schrijven, hetzij in een online content management systeem of in Google Docs, afhankelijk van of ik ben on- of offline. In het laatste geval, gebruik ik Docs zonder verbinding – ja, kunt u een aantal apps offline draaien in Chrome OS – en later te synchroniseren met de cloud of kopieer en plak ze in de browser.

Ik heb ook gedaan wat licht fotobewerking op de Pixel. Voor basis bijsnijden en kleine aanpassingen, de inheemse Chrome OS tools zijn prima. Als ik nog meer geavanceerde bewerkingen doen, ik de neiging om Pixlr gebruiken. Photoshop is een optie ook, maar je hoeft niet te installeren. In plaats daarvan, Adobe heeft een streaming-versie in beta voor Chromebooks.

Mediaconsumptie is een traktatie, vooral dankzij de hoge resolutie display van het Pixel. Ik heb uren afspelen van HD-video’s van YouTube besteed, Google Video afspelen, Netflix, Amazon Instant Video en meer. Het 3: 2 beeldverhouding van het scherm van de Pixel is beter geschikt voor surfen op het web, zodat er een aantal balken boven en onder de meeste breedbeeld content. Sommige reviewers hebben opgemerkt problemen met de luidsprekers van de Pixel’s, maar het apparaat Ik gebruik geen problemen vertonen. Met behulp van een koptelefoon is een voorkeursoptie hoewel, ik de neiging om naar muziek te luisteren bijna de hele dag tijdens het werk.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Er is meer aan mobiele computers dan tevreden consumptie en surfen op het web wel. En Google’s Chrome OS is weliswaar beperkter dan Microsoft Windows of Mac OS X. Maar het duurt ongeveer 10 minuten aan het werk om een ​​geval van Ubuntu up and running op een Chromebook hebben. U kunt Chrome OS en Linux apart, of u kunt een gratis Chrome-extensie gebruiken om Linux te draaien binnen een Chrome OS-venster. Hoe dan ook, de Pixel loopt de twee platforms samen zonder enige merkbare vertraging.

U kunt ook in de buurt van een aantal beperkingen door het uitvoeren van Android apps op een Chromebook. Ik doe dat op mijn oude Pixel sinds September, Skype is een belangrijke titel die ik omgezet voor gebruik op Chrome OS. Niet iedere Android-app zal werken op Chrome OS gewoon nog niet, maar zelfs de toevoeging van Skype op de nieuwe Pixel is een grote hulp aan de ervaring.

Dat geldt ook voor de inheemse Chrome Remote Desktop-functie. Dat is wat ik heb gebruikt op het Pixel voor andere dingen die ik moet doen die buiten het bereik van Chrome OS. Een perfect voorbeeld is een Computer Science met Java-klasse Ik neem op mijn lokale gemeenschap college als gaststudent. Ik kon Java te installeren op het Linux-platform van de nieuwe Pixel, maar ik had al gekocht een low-cost Windows laptop voor de klas, de $ 229 HP Stroom 13.

Java-codering op een externe computer

Sinds ik heb gebruikt de HP voor Java-codering en andere huiswerkopdrachten in Word sinds januari, ik had echt geen zin om deze taken de overgang naar een nieuwe laptop of Google Docs. In plaats daarvan, ik externe toegang tot de HP Stroom op de Chromebook Pixel voor mijn codering en huiswerk. Dit geeft me volledige toegang tot alle Windows-apps op de HP laptop via Wi-Fi thuis of mobiel breedband op de weg geplaatst. Ik gebruik mijn telefoon als LTE hotspot met de Pixel op de weg, het werkt prima, maar ik mis de geïntegreerde LTE de oude Pixel heeft. Let op: Office Online – nu met Dropbox-integratie – werkt ook goed op het Pixel.

Dit is geen gemakkelijke beslissing om te maken. Er zijn een aantal kritische nuances je moet overwegen voordat je de ene of de andere kant op te gaan. In dit artikel nemen we een kijkje nemen op deze factoren.

Al met al heb ik meer onder de indruk van de nieuwe Chromebook Pixel hoe langer ik heb het gebruikt te worden. De laptop is een sterke performer – gemakkelijk twee keer zo snel als de meeste andere Chromebooks – en kan de hele dag op een enkele lading. Zelfs wanneer er een aantal app of activiteit die niet ideaal is geschikt voor het al dan niet ondersteund op de Pixel, zijn er opties om me te helpen werk.

Dat gezegd zijnde, als Chrome OS niet voor uw specifieke behoeften werkt, dan is dit hetzelfde apparaat op de helft van de prijs is nog steeds een begrijpelijke “geen verkoop”, er is niets mis mee. de website van Matt Miller gerealiseerd zijn Surface Pro 3 is een betere pasvorm voor hem, dus hij keerde zijn Pixel. Chrome OS is niet voor iedereen, maar het voldoet aan mijn behoeften en de nieuwe Pixel overtreft ze vaak.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s