Verloren in vertaling? Bekijk deze mobiele apps

Als uw bedrijf reisplannen einde van het jaar ook enkele stops buiten uw eigen land, maar je bent niet vloeiend in iets anders dan uw moedertaal is, document capture-technologie ontwikkelaar ABBYY heeft een mobiele vertaling app vrijgegeven die kunnen het eenvoudiger voor u om rond te krijgen te maken zonder papieren woordenboek.

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

De aanvraag voor zowel Android of Apple iOS, genaamd TextGrabber + Translator, werkt door gedrukte tekst (uit een teken, menu, trein schema, of een stuk van toeristische onderpand) te vangen en te digitaliseren.

Zodra het in die vorm, kunt u vragen om een ​​vertaling in één van de 40 wereldtalen (via integratie met de Google Translate motor en ABBYY Lingvo Woordenboeken). Als u de software op een iOS-apparaat, kunt u kiezen voor de vertaling te hebben gelezen hardop, met behulp van tekst-naar-spraak-mogelijkheden.

Het werkt niet als je iets op te schrijven om te vertalen, ik getest die functie, dus als je nodig hebt om iets wat je krabbel hebt om te zetten, bent u van geluk en de noodzaak om een ​​van de andere opties die ik heb hieronder proberen. Maar je kunt een geschiedenis van nota’s voor onderzoeksdoeleinden te creëren.

De TextGrabber + Translator is geprijsd op $ 5,99 op beide mobiele platforms. Het is niet de enige vertaling applicatie beschikbaar, natuurlijk. Hier zijn vier andere gerenommeerde degene die je zou kunnen overwegen dat het werk zowel op Apple iOS en Android-apparaten

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen