Oracle heeft tot doel te bereiken SPARC verbreden via cloud service

Oracle uitgerold haar SPARC S7 processor in servers, de technische systemen en als een cloud service.

Er zijn enorme rendementen, behendigheid, en beheerbaarheid de voordelen van het virtualiseren van uw datacenter en het runnen van het van software.

SPARC is de RISC-processor in de aankoop van Sun Microsystems naar Oracle gebracht. De processor is doorgaans gebruikt om Unix workloads. Oracle biedt SPARC in haar servers en diverse technische systemen.

Volgens Oracle, de SPARC S7 processor 4,27 GHz met 8 cores en 64 threads. De toevoegingen aan SPARC S7 zijn bedoeld om de veiligheid, de efficiëntie te verbeteren en architectuur te vereenvoudigen. Oracle voegde eraan toe dat de commerciële en aangepaste toepassingen op SPARC zal lopen via zijn cloud-diensten.

De grote afhaalmaaltijden hier is dat de SPARC-platform zijn bereik aangeboden als een cloud service zou kunnen verbreden. SPARC is een Unix-specialist in een server landschap geweest waar de groei in Linux en Windows Server-systemen.

Oracle zei dat de SPARC platform verbeteringen zijn onder andere de beveiliging die is ingebouwd in het silicium met encryptie gereedschappen. Er is ook een boot van een vertrouwde repository en zones die onbevoegde wijzigingen te voorkomen. SPARC zal ook een 10x grotere analytics prestaties in vergelijking met zijn voorganger. Bovendien hebben meer en admin complianceopdrachten ingebouwd in het SPARC platform bij gebruik in een aangelegde systeem.

het doel van het bedrijf met SPARC is om grondstoffen systeem economie met geavanceerde onderneming voorzieningen voor mindervaliden.

Ondertussen Oracle uitgerold een aangelegde systeem genaamd de Oracle MiniCluster S7-2 voor middelgrote workloads.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren