Microsoft zijn Office 365 functie uitrol en openbaarmaking processen tweak

Microsoft’s nieuwe snellere uitrol cadans wordt steeds meer een feit van het leven in meer en meer van zijn software en diensten.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Naarmate het tempo versnelt, zijn Microsoft ambtenaren arbeiden om het midden tussen te snel en te traag in het leveren van nieuwe functies en verbeteringen te vinden. Sommige teams in toepassingen van Microsoft en Services Group – het huis van Office en Office 365 – overwegen maandelijkse updates te traag te zijn. (Hier is op zoek naar jou, Yammer.) Anderen geloven maandelijkse updates zijn OK voor sommige Office 365-gebruikers, maar zeker een no-no voor Office client of server klanten.

Een paar jaar geleden, Microsoft ambtenaren gemaakt Office 365 wiki’s te laten Office 365 gebruikers weten over nieuwe functies van het bedrijf ter beschikking gesteld van mensen met Office 365 small-business en enterprise plannen. De functie lijsten werden gepubliceerd achteraf gezien echter vaak aan het einde van de maand waarin de nieuwe functies werden vrijgelaten.

In de komende maanden wordt de Office 365-team gaat om iets nieuws te proberen. Het team zal worden ter beschikking stellen “een openbare plaats waar u informatie kunt krijgen over service-updates voor het beheren van de snellere tempo vrijlating cycli van de cloud.” Update: In het geval dat dit niet duidelijk is, de nieuwe onthulling en updaten van processen in deze post zijn voor de zakelijke versies (niet de home / consument degenen) van Office 365.

Een paar dia’s uit een Microsoft TechEd 2014 presentatie contrast van de huidige Office 365-update en openbaarmaking beleid (boven) en de komende degenen (zie hieronder).

De nieuwe informatieve update van Microsoft is gericht op nieuwe en verbeterde functionaliteit die zal komen in de “korte termijn” betekent 30 tot 90 dagen, samen met wat langere termijn informatie. Microsoft zal zorgen voor “high-level details, inclusief naam, beschrijving, de status,” de ambtenaren gezegd. Gloednieuwe producten / functies, zoals Office Mobile voor de iPhone, bijvoorbeeld, blijft openbaar worden onthuld na loslaten.

Microsoft ambtenaren eerst onthuld plannen over nieuwe verandering-beheerplannen van de onderneming op de SharePoint 2014-conferentie in maart. Zij herhaalden die plannen op TechEd 2014 eerder deze maand. Er zijn een aantal van de schrijf-ups waard om te lezen over deze onthullingen, waaronder deze van Microsoft Most Valuable Professional Chris O’Brien en deze recente post van Windows IT Pro’s Tony Redmond.

Volgens Microsoft ambtenaren, de nieuwe Office 365-functie informatie gepubliceerd naar een openbare gerichte website, zal de non-disclosure briefings die Microsoft en partners om klanten te hebben verstrekt rond wat je kunt verwachten op de Office 365 futures voorzijde vervangen.

Microsoft is ook van plan om “binnenkort” te lanceren een nieuwe opt-in programma beschikbaar voor alle Office 365 klanten die eerst vroegtijdige toegang tot zal bieden “te selecteren grote eindgebruiker functie-updates.” Deze updates zullen worden ‘volledig ondersteund, doorgelicht (en) gedocumenteerd “end-user-gerichte service-updates voor Exchange en SharePoint.

Bouw je implementatiestrategie met de hulp van deze 2014 Microsoft-product roadmap; gids Het bureaublad diehard’s aan het maken van Windows 8 werken als Windows 7, Microsoft Enterprise Primer op Dynamics ERP; IT Pro’s Survival Guide To Windows 7

Met behulp van deze opt-in programma, bekend als “eerste release,” beheerders kunnen selecteren van een deel van de gebruikers toegang tot nieuwe SharePoint en Exchange eindgebruiker updates krijgen een minimum van twee weken voordat ze beginnen met het uitrollen over het klantenbestand. Volgens O’Brien’s post ook daar zal een extra NDA preview programma, als goed. O’Brien zei Microsoft is van plan om vroeg om een ​​deel van de gebruikers via de NDA preview-programma (dat klinkt als het bedrijf de huidige Technology Adoption Program) roll-out functies, maar binnen de gehele huurperiode met een eerste release.

De nieuwe onthulling plannen niet de huidige belofte van Microsoft’s veranderen in Online Services-gebruikers met een minimum van 12 maanden voorafgaande kennisgeving voordat klanten zijn verplicht om eventuele wijzigingen in dienst die worden geacht te accepteren ‘storend. ” Disruptive in dit geval betekent verandering, waar “de klant verplicht om maatregelen te nemen om significante afbraak tot de normale werking van de online service te voorkomen.” (De opzegtermijn geldt niet voor beveiliging gerelateerde wijzigingen of updates.)

Ik vroeg Microsoft ambtenaren eind vorige week bij het Office 365-gebruikers moeten verwachten de futures roadmap informatie te zien en te horen kreeg “binnenkort.” Ik zou denken dat het bedrijf zal ook extra informatie te verstrekken over het programma “eerste release” voor de vroege toegang tot de belangrijkste nieuwe features echt snel nu, als goed.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie