Microsoft lanceert Search Technology Center in China

Microsoft Research Asia (MSR-Azië), Microsoft’s fundamenteel onderzoek arm in Azië-Pacific, lanceerde de Search Technology Center (STC).

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

MSR Asia STC werkt met MSN product teams om het zoeken van producten en diensten te leveren aan MSN-klanten in China en over de hele wereld.

De nieuwe Search Technology Center is een natuurlijke volgende stap voor Microsoft Research, voortbouwend op een gestage groei van ons lab is sinds de opening in 1998, de resultaten van ons informatiediensten onderzoeksinspanningen to-date, en onze zeer succesvolle relatie met MSN, “zei Harry Shum, managing director van Microsoft Research Asia. “de lancering van de Search Technology Center is een bewijs van onze mensen, cultuur en rijden voor innovatie.

De MSR Asia STC zal zich richten op gebruik te maken van data mining, machine learning en knowledge discovery technieken voor informatie-analyse, organisatie, retrieval en visualisatie rijden. Zoek technologieën en innovaties al gemaakt door Microsoft Research onder andere multimedia, mobiele en verticaal zoeken. Een aantal nieuwe technologieën die bij Microsoft Research zijn gemaakt zijn overgebracht naar MSN producten.

Met portals consumenten in 41 markten en 20 talen over de hele wereld, MSN ontvangt meer dan 400 miljoen unieke gebruikers bezoeken per maand. aanwezigheid van MSN in China groeit al sinds de lancering van de Chinese taal portal en MSN Technologies China, een product ontwikkeling faciliteit, eerder dit jaar.

In de loop der jaren heeft Microsoft Research haar portfolio van het onderzoek uitgebreid in zoektechnologieën. In juli 2005, bijvoorbeeld, MSR Azië was verantwoordelijk voor 12 van de 17 papers Microsoft presenteerde of co-gepresenteerd op de wekenlange ACM SIGIR 2005 conferentie in Salvador, Brazilië.

de website China personeel gemeld uit Beijing

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen