Microsoft debuteert Xim delen van foto’s app

Microsoft Research’s FUSE Labs is het ter beschikking stellen van een nieuwe gratis telefoon app die foto maakt het delen gemakkelijker.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

De nieuwe app, Xim (uitgesproken als “Zim”), stelt gebruikers in staat om foto’s op verschillende apparaten te delen zonder dat ze hun telefoons rond passeren.

Gebruikers hoeven niet nodig om de Xim app om gedeelde foto’s te zien. Maar Xim vereist (voor nu) een Amerikaans telefoonnummer, zodat gebruikers om e-mail te gebruiken om “Xim” voor iedereen met een smartphone. De Xims zijn zichtbaar in de browser en vervallen na ongeveer een uur.

Om een ​​Xim maken, een gebruiker doet de Xim app nodig. Vanaf vandaag, 8 oktober Xim apps zijn beschikbaar voor Windows en Android-telefoons, een iOS-versie is binnenkort beschikbaar. De Xim maker kan overal van de ene kiezen om maximaal 50 foto’s vanaf een camera rol of een andere derde dienst als Dropbox, Facebook of Instagram, en kiest vervolgens wie uit te nodigen via een sms of per e-mail uitnodiging.

Die uitgenodigd in een Xim kan vegen, pannen en samen te zoomen, volgens Microsoft blog post uitleggen van de nieuwe Xim app.

Eerder deze zomer, waren er berichten dat Microsoft Research is het bouwen van een Snapchat concurrent. Het bleek dat de app, WindUp, was bedoeld om “voor slechts onderzoeksdoeleinden”, aldus Microsoft ambtenaren.

Microsoft maakte WindUp – die delen van foto’s, video’s, tekst en audio fragmenten toegestaan ​​voor “een beperkte periode” – beschikbaar voor Windows Phone-gebruikers. Het is niet duidelijk uit Microsoft’s blog post als Xim gebouwd op een van concepten of technologieën WindUp’s.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Apple, Leuk of niet, Apple echt heeft de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen