Microsoft brengt Outlook Apple Watch

Microsoft maakte een grotere duw in de wearables markt op donderdag, maar niet met de nieuwe hardware. In plaats daarvan, het bedrijf werkte zijn Outlook voor iOS app de Apple Watch te ondersteunen.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

De gratis software is beschikbaar in de iTunes Store, het updaten van Outlook naar versie 1.3.5 op een iPhone voegt de Apple Watch ondersteuning.

Net als bij de inheemse E-mail-app op Apple Watch, kunnen Outlook-gebruikers via hun Inbox te scrollen of krijgen een snelle blik op hun berichten en agenda met een veeg uit de wijzerplaat. Reacties worden ondersteund door middel van ingeblikte reacties, emoticons of volle stem dicteren op het apparaat. Microsoft zegt dat de nieuwe horloge app ondersteunt ook aangepaste meldingen.

Microsoft Outlook debuteerde voor iOS en Android-toestellen eerder dit jaar, rebranding van de e-mailclient van Acompli, die gekocht in december 2014. Voor nu, SmartWatch ondersteuning is alleen beschikbaar voor iOS en nog niet voor Android Wear horloges. Het bedrijf heeft een gestage stroom van software-updates gebracht Outlook voor niet-Microsoft-platforms en ik zou verwachten Android Wear steun volgen binnenkort.

Vooruitzichten voor iOS werkt met Office 365, Exchange, Outlook.com, Yahoo Mail, Gmail en andere e-mailaccount.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties