Micro Focus eindigt juridische rij met NSW Politie en A-G’s Department

Micro Focus heeft een software-licentie Federale Hof geval met de NSW politie en de procureur-generaal van het ministerie in een juridische scrum die teruggaat tot 2010 afgewikkeld.

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen AustraliĆ« grote banken

Het VK-gebaseerde software bedrijf nam eerst NSW Politie om het Federale Hof in 2010 nadat de wet-politiebureau naar verluidt gebruikte zijn ViewNow software zonder licenties. Hiervoor Micro Focus zocht AU $ 10 miljoen in schade.

NSW De politie had ook naar verluidt deelde de illegale software met medewerkers van de NSW Ombudsman, NSW Attorney-General’s Department, het ministerie van Correctief Services, en de politie Integrity Commissie. De ministeries werden meegesleurd in de juridische drama, hoewel de meeste van hen koos om zich te vestigen buiten de rechtbank.

De verkoper vuurde vervolgens uit nieuwe beweringen dat de NSW politie probeerde de illegale Micro Focus software te vervangen door een andere partij van illegaal gekopieerde ViewNow software. De wet-politiebureau vocht terug; betwisting van de eigendom van de software in kwestie.

Federale Gerechtelijke procedures werden ontslagen in oktober 2012, en de zaak is nu gesloten. Een Micro Focus woordvoerder bevestigd op de website een ITnews rapport dat het bedrijf een schikking met de NSW politie op dat moment had bereikt.

De NSW procureur-generaal buiten de rechtbank een ander geval met Micro Focus deze maand dat in verband met het gebruik van een ander stuk van Micro Focus software, SNA Server.

Micro Focus was niet in staat om aanvullende informatie met betrekking tot zowel de nederzettingen bekend te maken.

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen AustraliĆ«’s grote banken