LG Smart TV’s webOS 3.0 krijgen

Consumentenelektronica gigant LG zal pronken met een lijn van slimme tv’s op de Consumer Electronics Show (CES) volgende maand. De nieuwe lijn van televisies zal worden uitgevoerd webOS 3.0, een nieuwe versie van het open source besturingssysteem in eigen huis ontwikkeld.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

De webOS-platform is ontwikkeld door Palm en overgenomen door HP. Na een kort uitstapje in de webOS tablet ruimte, HP trok producten uit de kast en ingediend webOS uit toekomstige wegenkaarten.

Het bedrijf vrijgegeven webOS als open source in de hoop bedrijven als LG zou het voor commerciĆ«le producten vast te stellen. Volgens LG het is de ontwikkeling van een grote versie van webOS voor gebruik op de 2016 lijn van slimme tv’s.

Nieuwe functies in webOS 3.0 zijn onder meer het bekijken van video’s uit twee verschillende bronnen tegelijkertijd. Het ondersteunt ook streamen vanaf smartphones naar de TV.

LG markeert drie functies op webOS 3.0 onder de “Magic” merk, met inbegrip van Magic Remote, Magic Zoom, and Magic Mobile connnection. Magic Zoom is intrigerend als LG beweert TV eigenaren kunnen objecten en tekst vergroten zonder verslechtering van de beeldkwaliteit.

De nieuwe smart-tv’s met webOS 3.0 zal worden gelanceerd op de CES volgende maand.

Liliputing

Zie gerelateerde

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Functies geĆÆntroduceerd in webOS u gebruik maakt van vandaag

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op water weerstand, vijf kleuren