Laridian mede-oprichter Jeff Wheeler achterlaat eeuwige erfenis voor mobiele christenen

Ik heb een paar artikelen in het verleden geschreven over mijn ervaringen met de Bijbel software Laridian en over de 12 + jaar heb ik met behulp van hun programma’s die ik heb aankopen op basis van het al dan niet het apparaat hun software zou zijn gemaakt. Dus, ik was bedroefd door het nieuws dat Laridian mede-oprichter Jeff Wheeler overleden op de jonge leeftijd van 49 na de bestrijding van een moedige strijd tegen kanker. Ik weet dat Jeff is nu in een veel betere plek en niet meer zo dat brengt lijden troost voor ons allemaal. Jeff en zijn werk hebben mijn leven en vele anderen raakten door de producten die hij hielp creëren.

 de website dekking van Laridian

Review: Laridian PocketBible voor de Apple iPhone; PocketBible voor iPad nu beschikbaar in de App Store, iPad Experience: De Bijbel is tot leven op de meest moderne tablet

Ik begon met behulp van MyBible software Laridian’s op mijn Palm PDA’s in 1999 en dacht dat het was revolutionair dat ik nu mijn zware Bijbelvertalingen en een ton van andere hulpmiddelen in de palm van mijn hand kon dragen. Ik stapte vervolgens over naar het gebruik van hun fantastische PocketBible applicatie op Pocket PC-apparaten en bleef het gebruik van de Pocket PC en Windows Mobile dan wat velen beschouwen als nuttig om te blijven met behulp van hun software. Vandaag de dag, ik gebruik maken van hun PocketBible toepassing en bronnen op de Apple iPad en mijn iPhone 4S.

Een geweldige mogelijkheid met hun licentiestructuur is dat zodra je iets koopt, het is van jou voor altijd zo Bijbelvertalingen kocht ik vele jaren geleden nog kan worden gedownload en gebruikt vandaag over de meest moderne apparatuur. Ik kan je niet vertellen hoeveel uren heb ik doorgebracht met hun producten op mijn mobiele apparaten en hoe vaak met de Bijbel in mijn hand heeft deuren geopend voor mij om mijn geloof met anderen te delen. Dank u Jeff voor de middelen die je hebt geholpen zorgen voor mij en vele anderen, zal je missen.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië