Kodak verliest RIM, Apple patent geval: Faillissement herstel ziet er somber uit

Kodak heeft een beroep in een zaak die oordeelde dat Research in Motion of Apple een patent dat de eerste foto reus beweerden dat het eigendom is niet in strijd verloren.

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken

RIM en Apple werden beschuldigd van het schenden van het patent in het begin van 2010 in hun eigen smartphone-platforms. Het patent werd ontworpen om stilstaande beelden naar aanleiding van een foto snap op smartphones en LCD-schermen op digitale camera’s. Maar een hof van beroep gehoord dat het Amerikaanse octrooi No. 6.292.218 niet was geschonden door beide ondernemingen en er werd geoordeeld dat het patent ongeldig was.

Als het bedrijf blijft 1000000000 $ herstellen af ​​te wenden van het bedrijf onvermijdelijke ineenstorting, gooit deze laatste uitspraak nog een moersleutel in de corporate machine.

Kodak heeft meer dan 1100 patenten het wil verkopen, en zou kunnen zijn evenveel waard als $ 2–3 miljard. Het failliete bedrijf zei dat heeft gegenereerd meer dan $ 3 miljard aan licentie-inkomsten sinds 2001, maar een full-scale sell-off zou het gat is het met genoeg geld om het te klimmen van de laag.

De Rochester, New York gevestigde foto vennootschap; won het recht te verkopen zijn patenten te midden van faillissement, maar deze laatste beslissing kan terug zetten zelfs dat besluit.

Maar de ‘218 octrooi wordt beschouwd als een van Kodak’s belangrijkste en meest lucratief zijn, en het bedrijf wil verkopen wat het kan, als het kan, zo snel mogelijk. Het is op zoek naar een veiling datum volgende maand.

Maar realistisch, want het was zo’n hoge omzet bestuurder uit zijn enorme patent portfolio, Kodak niet in staat zijn om genoeg geld om weer in bedrijf zonder zijn ‘218 patent te genereren.

Kodak kan het gewoon niet een pauze te vangen. Ongetwijfeld, het waarschijnlijk maakt het niet zo heel veel verdienen. De eens zo trotse foto gigantische leed financieel wanbeheer, die voor een deel geleid tot het faillissement van het bedrijf, maar ook niet in geslaagd om te innoveren in de digitale camera de ruimte, waardoor het in het stof, terwijl concurrenten en smartphone makers vooruit stormde.

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken