ID-kaart bill krijgt Tory boost

Na maanden van gesteggel oppositie, hebben de conservatieven hun steun aan de regering van de ID-kaart wetsvoorstel, dat de partij eerder had omschreven als “zeer gebrekkig” toegezegd.

Tory-leider Michael Howard heeft vernietigd onenigheid binnen de schaduw kabinet officieel te bieden Conservatieve steun aan Downing Street identiteitskaart plannen.

Sommige senior Conservatieven had onvrede over de plannen voor een UK-breed identiteitskaart met name geuit, met schaduw minister van Binnenlandse Zaken David Davis tegen de voorgestelde regeling van de overheid, met name op de burgerlijke vrijheden en de kosten terrein.

In een verklaring, de Tory leiderschap zei: maar de volte-face betekent niet dat de conservatieven zullen geen bezwaar tegen termen het wetsvoorstel te verhogen “De partij zal haar steun in principe in deze fase te geven”.

In de loop van het wetsvoorstel zal de conservatieven blijven ministers ter verantwoording te roepen over ons vijf tests: het exacte doel van de regeling, of het deze doelstellingen zal voldoen, of dit kantoor aan huis is in staat om het leveren van hen, de kosteneffectiviteit van de regeling en of de juiste bescherming kan worden geboden voor de privacy, “voegde het toe.

De ID-kaart wetsvoorstel zal de tweede lezing op maandag te krijgen.

Braziliƫ en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Innovatie, Braziliƫ en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen