tabblad Samsung Galaxy blijft uit Amerikaanse schappen, Hogere voorziening afgewezen

Een Amerikaanse rechter heeft een verzoek ingediend door Samsung Electronics Co. om een ​​verbod op de Amerikaanse verkoop van de Galaxy Tab 10.1 te heffen verworpen.

Op dit moment verwikkeld in een tablet octrooigeschil met rivaliserende technologie gigant Apple Inc., heeft de Zuid-Koreaanse firma nu geconfronteerd met een extra tegenslag als zijn voorraad van de Galaxy Tab 10.1 tablet-computers blijft te verstoffen in de achterkant van magazijnen.

Samsung verzocht om een ​​tijdelijke lift op het verbod dat op zijn plaats vorige week werd gezet als gevolg van de lopende geschil. US District Rechter Lucy Koh in San Jose, Californië, ingestemd met Apple’s verzoek om de verkoop van de Galaxy Tab, die draait op Android-besturingssysteem van Google’s te stoppen.

Het verbod, gericht op de Amerikaanse markt voor de tablet, blijft van kracht totdat het geschil is opgelost – een of andere manier.

Elk van de technologie reuzen beschuldigt de andere van octrooi-inbreuk als ze strijden om dominantie in de snelgroeiende mobiele technologie markt. Samsung vroeg de rechter om het verbod te blijven, en na de afwijzing, zal het bedrijf blijven om een ​​oproep aan de orde te heffen na te streven.

Een woordvoerster vertelde Reuters

Samsung is teleurgesteld over het besluit van de rechter dat onze motie te blijven geweigerd. Wij geloven dat de huidige beslissing zal uiteindelijk de beschikbaarheid van superieure technologische mogelijkheden te verminderen om de consument in de VS

Apple’s beweringen beweren dat de Galaxy Tab inbreuk maakt op de patenten die hij bezit en gebruikt bij het maken van de populaire iPad tablet-modellen. Galaxy Tab verboden zijn gegeerd en won in delen van Europa en Australië.

Samsung’s volgende stap is om te gaan door middel van een federaal hof van beroep, dat is gespecialiseerd in intellectuele eigendom gevallen als het patent oorlog voortduurt.

De zaak is onder de US District Court, Northern District of California:. Apple Inc v Samsung Electronics Co Ltd et al, 11-1846.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring