Samsung Pay beta test blijkt belofte, maar de evolutie moet blijven

Als Samsung aangekondigd dat het kocht LoopPay eerder dit jaar, en dat zij haar eigen “Samsung Pay” mobiel betalingssysteem zou lanceren, had ik mijn twijfels over hoe goed het de dienst zou integreren in de hardware. Immers, heeft de Zuid-Koreaanse tech reus een hoop features en software voor de Galaxy merk telefoons gelanceerd vanaf het begin, en velen van hen zijn niet meer. Demo’s van Samsung Pay op beurzen, of ze goed of slecht, ook niet echt mee, ze zijn er gewoon om te laten zien hoe het werkt, echt, en niets meer.

Samsung hield zijn woord, en begon beta test Samsung Pay op 15 juli voor 1000 select testers in zijn land van herkomst, en maakt zich op voor een augustus uitrol – waarschijnlijk te laten samenvallen met de lancering van de Galaxy Note 5 – van het mobiel betalen systeem.

Dus hoe goed werkt Samsung Pay werkt in het echte applicatie? Goed besteed geld, Samsung, goed besteed geld. Hoewel dat wil niet zeggen dat er geen uitdagingen en ruimte voor verbetering.

Samsung, samen met haar concurrenten Apple en Android Pay Pay heeft gepredikt hoe gemakkelijk het is om Samsung te betalen. En zo is het. Samsung Pay krijgt een thumbs up op gebruiksgemak.

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste selling point, hoe meer tijd een consument afval op het uitzoeken hoe een bepaalde app of dienst werkt, hoe minder waarschijnlijk het is om te worden omarmd.

Loading card details over de service was zeer eenvoudig. Zet de Samsung Pay, en het zal u vragen om een ​​kaart te registreren. Het enige wat u hoeft te doen is het plaatsen van de fysieke kaart met de PIN-code tonen naar boven, plaats het in de voorkant van de camera van uw telefoon, en het zal het aantal binnen een seconde te lezen. Alle tekst voor menu’s en functies zijn vertaald uit het Koreaans – Samsung zei officiële Engels terminologieën zijn nog niet beslist.

Tot 10 creditcards kunnen worden geladen, en u kunt een gewenste kaart te kiezen door met links of rechts. Je mag je kaarten weer te geven in een keer op één pagina, echter. Ik hoop dat Samsung voegt een “alle” optie, zodat ik er een uit kunt kiezen meteen in plaats van te vegen meedogenloos totdat ik degene die ik wil raken. Niet veel zal het enkele uithaal optie hinderlijk vinden, veel minder hebben 10 kaarten, maar persoonlijk, meer keuze lijkt hier om een ​​sterkere het spel zijn.

Er zijn twee manieren om op de Samsung Pay te schakelen na registratie card gegevens: Door op de app-pictogram of vegen vanaf de onderkant van het scherm om de gewenste kaart te slepen. Hoe dan ook is het heel gemakkelijk te gebruiken, maar het jatten van de kaart ziet er veel koeler, en gemakkelijker als je het type om gips uw home-scherm met app pictogrammen die u niet echt gebruiken.

Zodra het de voorkeur kaart is op het scherm, kunt u ervoor kiezen om ofwel het invoeren van een wachtwoord of plaats een van je vingers op de vingerafdruk scanner ingebed in de home-knop, afhankelijk van uw instelling tijdens card registratie. Zodra de telefoon weet dat het u, kunt u de telefoon te plaatsen op een betaalterminal in de winkel en het zal de betaling leiden. Een digitale ontvangst zal worden geladen op het scherm zodra de betaling is succesvol.

Ik was onder de indruk van hoe gevoelig de vingerafdrukherkenning is. De Galaxy S6’s home-knop steekt meer dan zijn voorganger, de Galaxy S5, die over het algemeen werd dichtgeslagen voor een zwakke sensor. Samsung insiders zeggen dat dit werd gedaan om de gevoeligheid van de sensor te verhogen. Als de Note 5, die ongetwijfeld zal de tweede telefoon Samsung Pay beschikbaar te hebben, heeft dezelfde scanner, dan zal de consument geen probleem te gebruiken zonder gedoe hebben.

Het draaien van het platform te gebruiken duurde het zeven tot acht seconden, vijf of zes toen ik eenmaal aan gewend, afhankelijk van hoe snel de telefoon leest uw prints. Dit zal ongetwijfeld te krijgen, zelfs sneller smartphone specs klim verder omhoog, gewapend met een betere sensoren.

Nu is de belangrijkste vraag: Zal ​​het gebruiksgemak zijn een belangrijke onderscheidende punt van de concurrentie? In het negende jaar sinds smartphones werden gecommercialiseerd, zijn user experience en user interfaces een lange weg afgelegd. Ik heb niet geprobeerd Apple Pay, want het is nog niet beschikbaar in Zuid-Korea, maar het lijkt erop dat het meest waarschijnlijk gemakkelijk te gebruiken op zijn eigen manier zal zijn. We zullen gewoon moeten afwachten tot iemand in de VS krijgen om beiden samen te proberen. Maar gewone consument hoeft zich geen zorgen, want het meest waarschijnlijk, zullen ze ofwel zelf een Galaxy of iPhone, niet beide.

Het hebben van magnetische veilige overdracht (MST) en near-field communication (NFC) is waarschijnlijk Samsung Pay sterkste differentiërende punt. Het hebben van MST, dankzij de LoopPay deal, laat Samsung Pay om te werken aan elke lezer met een magnetische strip kaart.

Ik probeerde Samsung Betaal in meerdere winkels: Cafés, restaurants en supermarkten in de omgeving Gangnam in Seoul. Allen werden op afstand vrij ver uit elkaar, en niet-verbonden aan het merk of een ouder bedrijven.

De hotelpersoneel in een van de coffeeshops leek niet te weten wat Samsung Pay was, en een vriendelijke oude dame in een supermarkt had duidelijk geen idee niet. Dit was echter op 15 juli, de eerste dag van beta-testen. De lezers op beide winkels zag er verwilderd en versleten, en waren duidelijk niet contactloos. Maar Samsung Pay gewerkt door de invoering van de telefoon in de buurt van de lezer. De dame in de supermarkt prees de vooruitgang van de technologie in de moderne beschaving, en dwong me om meer grapefruitsap kopen, zodat ze kon krijgen om de betaling systeem opnieuw te gebruiken.

Een meer-tech liefhebbende bediende in een coffeeshop, die goed was op de hoogte van IT-problemen, eigenlijk vertelde me dat Samsung Pay overal in Zuid-Korea zal werken, en het lijkt waar genoeg.

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

Het voordeel in Zuid-Korea – waar de NFC implementatie van een trage sleur is geweest – was heel duidelijk. Contactloze readers zijn minder opvallend dan in Europa, en in een land waar Samsung heeft een marktaandeel van ongeveer 60 procent, de tech reus lijkt beter poised dan zijn waarschijnlijk concurrent Apple te betalen aan gebruikers te beveiligen. Zoals altijd zal zijn thuis land te dienen als de beste test bed om de dienst verder te ontwikkelen.

Scores van de ontwikkelde landen zal waarschijnlijk verschillen, dat wel. De VS geeft de voorkeur aan nog magstripes, zodat de ruimere beschikbaarheid is een voordeel, maar ruimere beschikbaarheid niet altijd gelijk breder gebruik. iPhone-bezitters en Galaxy eigenaren zullen er nog steeds gescheiden zijn, en het zal meer over wie meer telefoons verkocht in de komende tweede helft dan Samsung betalen of Apple Betaal in die markt. Maar het hebben van een voordeel is nooit een slechte zaak, dus we zullen moeten afwachten.

Europa, waar NFC is gemeengoed, echt niet bieden een pluspunt voor de Zuid-Koreaanse tech reus.

Maar voor de opkomende markten, meer technische ondersteuning is altijd een goede zaak. Veel landen hebben plannen om NFC op grotere schaal in te zetten, maar nog om hun doelen te bereiken. Met zowel MST en NFC zorgt voor gemakkelijke toegang tot de Samsung Betaal in deze markten, zolang Samsung telefoon verkoopt en de mobiele payment service blijft evolueren en te verspreiden in de lage tot mid-end markten.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Makkelijk te gebruiken

Het lijkt erop dat Samsung Pay beta-versie niet betalingen vervoer, zoals taxi’s en metro momenteel, althans in Korea ondersteunt en Samsung nog te bevestigen of deze wordt bijgewerkt. Dit is van belang in Seoul zijn, hoofdstad van het land, bekend om zijn talloze taxi’s, ingewikkelde metro’s, en geavanceerde busroutes, alle populaire en een deel van het leven voor de gemiddelde Koreaan – en de telefoons worden gebruikt voor NFC-betalingen in taxi’s en bussen al.

Het hebben van Samsung Pay support vervoer kaarten kunnen toestaan ​​dat het monopoliseren die markt. Vervoer voorkeur zal verschillen, afhankelijk van het land, maar dat maakt het een deel van de functies van Samsung Pay’s op welke manier mogelijk kan geen kwaad.

Samsung Pay gezichten dezelfde uitdaging die de SmartWatch gezichten: Is het echt de plaats van de goede oude portemonnee en plastic kaarten die we zo gewend zijn?

Velen zijn nog steeds niet over de vraag of mensen echt de SmartWatch ten opzichte van conventionele horloges nodig hebben verkocht. Voor nieuwe dingen ter vervanging van oude, moet het voordeel of selling point duidelijk zijn, en, tot op zekere hoogte, overweldigend – net als die van een smartphone over een functie telefoon. Natuurlijk, de klachten over e-mail en tekst aanvallen, en slapeloze nachten opzij, geen verandering is zonder gevolgen.

Voor de Samsung Pay en zijn rivalen, het is gewoon hetzelfde. Het kost me drie seconden om mijn portemonnee te krijgen uit mijn zak en trek mijn kaart of contant te betalen. Het kostte me zes seconden te betalen met Samsung Pay. Dus waarom zou ik het liever over mijn uitgerafeld goede oude lederen portemonnee?

Niet alleen Samsung, maar Apple en Google zijn ook gepositioneerd veiligheid als een belangrijk voordeel ten opzichte van portefeuilles. Ieder van hen zal-tokens gebaseerde beveiligingssystemen te gebruiken, en zijn monteurs zijn goed gedocumenteerd online. Maar een telefoon kan verloren gaan, net als elke portemonnee. En als ik mijn creditcard verlies, kan ik altijd bellen met de bank en annuleren.

Maar nogmaals, de smartphone wordt al aangeprezen als een one-in-all vanaf het begin, en het is een zeer persoonlijk apparaat, waarschijnlijk meer dan de portemonnee. Portefeuilles en het contant geld en creditcards vastgelopen erin zijn belangrijk, maar we weten niet met hen op dezelfde manier. Misschien in tussen de snaren van gesprekken, teksten, muziek, e-mails, en video’s, zou de gemiddelde persoon vinden het natuurlijk om gewoon gebruik maken van hun smartphone in continuüm voor betalingen ook, in welke volgorde waarin ze zich het meest comfortabel. De emotionele gehechtheid van de telefoons over portefeuilles mag gebruik uitbreiden – en het kan niet naar beneden komen om een ​​van beide of.

En mobiel betalen is nog steeds een evoluerend dienst – andere, meer geschikte, betaling keuzes die reeds bestaande online betaalsystemen te integreren in één platform, zoals Samsung Pay, kunnen worden lokken. We zullen gewoon moeten zien wat Samsung eruit ziet in haar officiële versie wanneer het uitrollen in augustus, en hoe het zich ontwikkelt in het volgende jaar.

MST voldoet aan NFC

tegen plastic

 Korea

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië