Salesforce.com werkt samen met Deutsche Telekom de Duitse aanwezigheid uit te breiden

Salesforce heeft handen met Deutsche Telekom geklemd in een strategisch partnerschap ontworpen om de aanwezigheid van het bedrijf in Duitsland uit te breiden.

Het bedrijf kondigde donderdag dat de klant unit Deutsche Telekom T-Systems de provider voor de Duitse datacenter Salesforce’s, evenals de partner van de cloud service provider in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH) zal worden.

Salesforce Duitse datacenter zal volledig worden aangedreven door middel van hernieuwbare energiebronnen, en zal naar verwachting van het bedrijf cloud computing-diensten te ondersteunen in heel Europa. Datacenter openingen in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk zijn te wijten aan te openen in 2015.

Daarnaast zijn de twee bedrijven zeiden dat T-Systems de primaire wederverkoper voor Salesforce’s cloud services in de DACH-regio zal worden.

Als onderdeel van de investeringen Salesforce’s in Duitsland, de firma is van plan om het hoofdkantoor te breiden in München, en zal ook een nieuw kantoor in Berlijn geopend, toe te voegen aan de lijst van Salesforce kantoren in München, Frankfurt en Düsseldorf. De cloud service provider zei ook dat het van plan is om meer dan 500 banen in Europa toe te voegen, zoals in Duitsland, tegen het einde van het fiscale jaar 2015.

Salesforce gaat ook Bundesverband Deutsche Start-Ups sponsoren om innovatie in Duitse bedrijven, samen met andere bedrijven, waaronder Facebook, Google en Lufthansa Systems bevorderen.

Bedrijven die willen profiteren van de mogelijkheden van het digitale tijdperk moet een steeds bredere technologische spectrum onder de knie – en Deutsche Telekom’s zakelijke klanten eenheid en Salesforce werken nu samen om hen te steunen op dat, “zei Tim Höttges, voorzitter van de Raad van Bestuur bij Deutsche Telekom. “Samen met Salesforce, breiden we ons assortiment van eenvoudige en kosteneffectieve cloud-diensten, met name voor kleine en middelgrote ondernemingen, die zo’n belangrijk onderdeel van onze economie in dit land vormen.

Deze week, de cloud service provider, kondigde ook de beschikbaarheid, van nieuwe mobiele rapporten en dashboards voor zijn Salesforce1 Mobile App om business analytics te verbeteren en tegemoet te komen voor de mobiele behoeften van zakelijke klanten.

Salesforce voegt branchespecifieke Wave analytics app

Salesforce tips zijn AI masterplan, previews Einstein

Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding

Salesforce kopen BeyondCore: De toekomst van geavanceerde analyses is in context

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Cloud; Salesforce voegt branchespecifieke Wave analytics app; Kunstmatige Intelligentie; Salesforce tips zijn AI masterplan, previews Einstein, Cloud, Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding; Big Data Analytics; Salesforce koopt BeyondCore: De toekomst van geavanceerde analyses is in context