Salesforce.com voegt Partner Edition

Salesforce.com blijft nieuwe manieren om uit te breiden en het genereren van meer inkomsten uit de basis-platform, dit keer met een Partner Edition vinden. De nieuwe editie, ook wel bekend als Partnerforce, stelt klanten in staat om Salesforce.com CRM-diensten uit te breiden naar elke partner, zoals een distributiekanaal. Het is eigenlijk een aanpasbaar portaal met een subset van Salesforce.com CRM dashboards, analyses en sales optimalisatie functies federatieve buiten een enkele onderneming, met een geconsolideerde uitzicht over kanalen. De Partner Edition kunnen ook AppExchange diensten. Volgens de pers materialen, Partner Edition beschikbaar July12, kost $ 1.500 per partner per jaar (inclusief abonnementen voor vijf partner werknemers) en vereist een basis abonnement van de Salesforce Enterprise of Unlimited Edition.

Partner Edition channel manager dashboard

Salesforce voegt branchespecifieke Wave analytics app

Salesforce tips zijn AI masterplan, previews Einstein

Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding

Salesforce kopen BeyondCore: De toekomst van geavanceerde analyses is in context

Cloud; Salesforce voegt branchespecifieke Wave analytics app; Kunstmatige Intelligentie; Salesforce tips zijn AI masterplan, previews Einstein, Cloud, Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding; Big Data Analytics; Salesforce koopt BeyondCore: De toekomst van geavanceerde analyses is in context