Microsoft regelen van Australische Govt 2,0 fondsen

Het Projectenfonds werd gebruikt door de Taskforce aan initiatieven die input zal geven in haar eindverslag en het opbouwen van overheidsinstelling “Web 2.0-mogelijkheden” te financieren. De Taskforce heeft al gevraagd om twee rondes van project inzendingen.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Toch heeft de regering nu pas gebleken dat de financieringsmodaliteiten dient te geschieden via Microsoft. Het moest zo zijn, omdat de taskforce was geen juridische entiteit en geld werd getrokken uit het Projectenfonds, volgens de regering – een partnership met Microsoft dat de middelen gebruikt van een speciale Dienstverlening Fund.

De Taskforce heeft gezegd op haar website dat ondanks Microsoft het beheer van de portemonnee van het Projectenfonds, zal het niet een deel te beslissen welke projecten worden gefinancierd hebben. Echter, de blog post waar de aankondiging over de contracten werd gemaakt op 1 oktober veel discussie getrokken, met name over de kwestie van de intellectuele eigendom (IP).

Microsoft Australië het hoofd van de overheid en de industrie zaken, Simon Edwards, zag een aantal van de IP bezorgdheid rustig door het plaatsen in Australian Government Affairs blog van Microsoft. “Als een aannemer creëert IP zal het overeengekomen (in zijn contract met Microsoft) toe te wijzen of in licentie die IP aan de Commonwealth. Microsoft is niet het IP-delen. Microsoft is niet het IP-eigenaar. Microsoft heeft geen rechten om het IP,” Edwards schreef.

Tevens werd geopperd op clausules van het contract ontwerp dat kunnen toestaan ​​dat Microsoft aan een werknemer te vervangen door een door Microsoft goedgekeurd werknemer, of eisen dat werknemers verplicht opleiding te volgen.

Edwards zei dat Microsoft was blij om te kijken naar suggesties om het contract zo lang als de integriteit en de risicoblootstelling van Microsoft werd gehandhaafd.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen