Microsoft Band 2 update voegt gewicht tracking, NBA sport voer, en GPS-energiebesparing

De Microsoft Band 2 is een formidabele draagbaar en een nieuwe Microsoft Health update uitgebracht voor Android smartphones blijft het een aantrekkelijke keuze.

Deel je workout: Maak aangepaste Begeleide Workouts in het web dashboard, en ze delen met vrienden; Volg uw gewicht. Om u te helpen uw huidige gewicht te behouden, of u helpen uw gewicht doelen te bereiken. Er is een plaats in het dashboard op uw telefoon om uw gewicht handmatig op te nemen; Web Tile Gallery:. Sportuitslagen, nieuws, en nog veel meer. Een verscheidenheid aan inhoud die u de zorg over kan rechtstreeks worden geleverd aan uw band. NBA scores werden toegevoegd aan de vorige NFL opties. Hopelijk zullen we zien MLS toegevoegd zodra evenals MLB; GPS Saver:.. GPS inschakelen Energiebesparing in uw fiets of run tegel om je levensduur van de batterij uit te breiden tot 4 uur; activiteit herinneringen: Set activiteit herinneringen om u te waarschuwen elke 30 , 60, of 90 minuten;. Bug fixes

Na het updaten van de Android Microsoft Health applicatie, vindt u ook dat er een update voor de Microsoft Band 2 zelf. Zorg ervoor om mijn volledige herziening van alle details over de Band 2.

Wearable tech, van Google Glass tot Fitbit, Jawbone en andere apparaten, is het vergaren van veel aandacht. Hier is wat ons te wachten voor de industrie.

Een aspect dat de Band 2 een goede keuze maakt voor de massa is de cross-platform functionaliteit en de fantastische Microsoft Health Dashboard die beschikbaar zijn voor 2 eigenaren via elke webbrowser band. Veel smartwatches en de activiteit trackers zijn beperkt tot smartphone-apps, maar Microsoft biedt veel meer dankzij de boeiende Health website.

Deze nieuwe update biedt de volgende

Ik verloor 14 pond in januari en ik ben actief uit te werken, op de voet kijken naar mijn eetgewoonten, en het bijhouden van mijn gewicht, zodat de mogelijkheid om mijn gewicht bijgehouden in Microsoft Health hebben is een belangrijke verbetering voor mij. De Lose It service is een aangesloten app voor Microsoft Health dus ik opstelling die verbinding en hoop dat mijn Fitbit Aria schaalgewicht automatisch wordt geïmporteerd.

Microsoft blijft de Microsoft Band 2 te verbeteren en met alle van de online data en inzichten, het is moeilijk om te verhuizen naar een ander apparaat op dit moment.

 de website van Microsoft Band 2 artikelen

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Microsoft Band 2 beoordeling: Krachtige leven tracker vangt enorme hoeveelheid gegevens; Wat maakt de Microsoft Band 2 beter dan de Apple Watch? Het is de gegevens; Microsoft Band 2 beoordeling vanuit een first-time fitness band gebruiker, Microsoft werkt de Band 2 met muziek controles en de activiteit herinneringen

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade