Macquarie krachten met SAP op BlackBerry

Elektriciteitsbedrijf Macquarie Energy is erin geslaagd om zijn aankopen goedkeuringsproces slash van twee weken om een ​​dag na het ontwikkelen van een BlackBerry-gebaseerde applicatie te integreren in de bestaande SAP workflow.

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

“Het bedrijf business proces vereist de creatie van aanvraag tot bestellen orders voor alle aankopen,” aldus Bruce Johnson, vice-president van SAP Mobility Services bij Morse, tijdens een presentatie op SAP TechEd gebruikersconferentie in Las Vegas.

“Afhankelijk van de waarde van de gevraagde aankoop, de vordering kan de goedkeuring van een aantal managers echter vereisen voordat de vordering wordt vrijgegeven aan de afdeling inkoop., Personeel had beperkte toegang tot het systeem bij het reizen, wat leidt tot grote vertragingen in het goedkeuringsproces,” Johnson gezegd.

Die hold-ups kan soms duren twee weken of langer, verzoeken stapelen tot on-the-road werknemers toegang hebben tot het centrale systeem gehad.

Morse, een SAP-ondersteuning en de levering van diensten, samen met Melbourne op basis van Sky Technologies aan het project voor Macquarie Energy, die ongeveer 15 procent van de Oost-Australische behoefte aan elektriciteit genereert.

De Java-gebaseerde applicatie ontvangt de bestelling verzoek met behulp van de BlackBerry bestaande connectiviteit en routes de goedkeuring terug naar het centrale SAP-server nadat personeel dat hebben beoordeeld.

Terwijl personeel alleen het verzoek ontvangt wanneer in een mobiele receptie, de BlackBerry-systeem nog steeds aanzienlijk versnelt het proces.

Werknemers ontvangen een e-mail met de melding dat ze nodig hebben om de goedkeuring systeem te lanceren, het vergroten van de kans op een tijdige reactie.

Morse’s aanpak, mijdend een middleware-laag in het voordeel van direct inbedden van de development tools binnen de SAP-omgeving, verbeterde prestaties en een minimum beperkt de kans op het plaatsen van fouten, aldus Johnson;. Macquarie Energy maakt gebruik van al systemen van SAP voor workflow en document management.

Angus Kidman reisde naar Las Vegas als gast van SAP.

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen