MacBook Air revamp geruchten USB, MagSafe en Thunderbolt-poorten te laten vallen

Geruchten de ronde dat Apple maakt zich klaar om de MacBook Air te vernieuwen, en dat de nieuwe notebook niet alleen kleiner zal zijn, maar dat het zal zich te ontdoen van de full-sized USB-poort, SD-kaartslot, en zelfs de MagSafe-connector.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Soms diepste oplossing is om het gehele probleem veranderen.

De onbewezen gerucht opgedoken op 9to5Mac en beweert dat Apple zal de bestaande MacBook Air geraakt met een krimp ray en neem het af van de huidige 13-inch form factor voor de meer petite 12-inch. En om dit te bereiken, de Cupertino tech reus moest een hoop veranderingen te maken. Dit geldt ook voor het krimpen van de toetsenbord en maakt het edge-to-edge, verdunnen van de trackpad, en, het meest controversieel, het wegwerken van alle bestaande aansluitingen, en te vervangen door een enkele connector.

Ja, je leest het goed. Als de huidige gerucht waar is – en ik moet zeggen dat op dit punt dat er geen bewijs is aangeboden aan deze nogal gedurfde bewering te staven – de komende MacBook Air zal een enkele poort beschikken.

Maar is er een enkele poort of de USB-poorten, Thunderbolt-poort, en de MagSafe-connector kan vervangen? Ja dat is er. Het is de USB type C connector, en niet alleen is deze kleiner en dunner dan de standaard USB poorten gevonden op systemen, maar het is ook sneller, heeft een handige bidirectionele connector (dus niet meer hoeven gezoek het ontdekken oriëntatie van de connector), en het kan ook vermogen te leveren.

Dus ja, zou Apple een hele strook van de havens te vervangen, met inbegrip van de power-poort, met deze single port.

Maar er zijn ook nadelen. Een USB type-C connector betekent dat je een converter nodig hebt om alle bestaande USB versnelling (ik heb geen twijfel dat Apple je zo’n converter voor $ 30 zou aanbieden) en een hub gebruiken als u wilt meer dan één apparaat te gebruiken (ik weet zeker dat Apple zou een van deze te bieden, waarschijnlijk voor ongeveer $ 80).

Een ander probleem is dat als je wilt om de notebook van stroom en het gebruik van de haven, zul je waarschijnlijk moeten enkele adapter te gebruiken. Weten hoe Apple werkt, is dit waarschijnlijk een elegante oplossing zijn, maar als je meerdere apparaten, wordt dit waarschijnlijk gaat om een ​​hub van sommige soorten vereisen.

Zou Apple dit te doen? Kan zijn. Apple is geen onbekende voor radicaal als het gaat om de connector. Het introduceerde de Thunderbolt, overgestapt van MagSafe tot MagSafe 2, en veranderde de iDevice lijn uit met behulp van de 30-pins connector aan de haven Lightning. Dat gezegd hebbende, Apple heeft de neiging om een ​​ding voor eigen connectoren en een power systeem gebaseerd op de USB Type-C connector is het onwaarschijnlijk eigendom te zijn.

Hoeveel vrije opslagruimte heeft uw smartphone echt;? Intel wijst alles wat er mis is met de pc-industrie, hoe Windows 10 draaien op een Mac, voor gratis; Getting mijn hardware klaar voor actie in 2015, Bouwen aan de ultieme $ 12K PC

Apple wil de nieuwe MacBook Air onthullen vóór medio 2015, dus we weten in een paar maanden als er iets aan dit gerucht. Als het blijkt waar te zijn – en nu ben ik niet helemaal van overtuigd – dan zal het nog een ander voorbeeld van Apple te maken met minder.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade