Lenovo en EMC uitpakken joint venture, oog KMO opslag

Lenovo en EMC hebben hun krachten gebundeld om co-branded netwerk storage area spullen te verkopen aan ondernemingen en kleine bedrijven, waardoor EMC een weg naar de Chinese markt en Lenovo toegang tot geavanceerde Iomega opslagtechnologie van EMC.

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

De twee bedrijven hebben de vorming van Iomega Ltd, een samenwerking tussen de twee bedrijven, dat was afgesloten; voor het eerst aangekondigd in augustus 2012.

De joint venture vormt onderdeel van een grotere samenwerking tussen de twee bedrijven, die ook zullen zien dat ze co-ontwikkeling van x86-servers. Daarnaast zal Lenovo eigen opslag EMC’s hardware en software te verkopen.

De bedrijven verwachten dat de Iomega versnelling zal worden gecombineerd met Lenovo’s servers en werkstations producten voor extra opslagcapaciteit.

“Lenovo’s staat van dienst als een van de snelst groeiende technologiebedrijven in de wereld en het erfgoed van Iomega als een leider in het netwerk storage-oplossingen kan de joint venture voor de groeikansen en rijden innovatie voort te zetten in de MKB NAS-markt,” Eric Arcese, general manager van Iomega Ltd, zei in een verklaring op donderdag.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip