Land O’Lakes tikt de Google Cloud aan de landbouwers tot de Aarde te helpen

Data-aggregatie-technologie is al helpen om de landbouw-industrie te transformeren, waardoor de boeren om hun gewasopbrengsten meten, analyseren veldmonsters en plan voor slimmer, effici├źnter groeiseizoenen. Echter, de boeren, winkeliers en anderen in de industrie zijn beperkt in hun mogelijkheden om informatie te delen.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Land O’Lakes, onder het merk Winfield, is een poging om dat probleem op te lossen met een nieuwe applicatie het is de lancering van de Google Cloud Platform genaamd gegevens Silo.

De cloud-gebaseerde applicatie heeft vier functies: Het laat gebruikers informatie opslaan, delen informatie, en zoeken op basis van factoren zoals groeiseizoen of locatie. Het laat ook de boeren om te bepalen wie toegang tot hun informatie en welke systemen het is ingevoerd in heeft – een belangrijke factor voor de landbouwers die ge├»nteresseerd zijn in het houden van bepaalde gegevens uit de handen van hun concurrenten.

Gegevens Silo kunnen landbouwers om hun gegevens te verbinden met de rest van de digitale ecosysteem van de agrarische industrie. Voorafgaand aan instrumenten zoals Data Silo, boeren moesten letterlijk hun gegevens te verplaatsen rond op USB-drives. Deze app is echter verbindt boeren andere grote agro-industrie, zoals John Deere en Monsanto. In ruil voor het delen van hun gegevens, boeren krijgen begeleiding op agronomische best practices, zoals welke gewassen om te groeien in een bepaald gebied.

Land O’Lakes gewerkt met Cloud Technology Partners te ontwikkelen gegevens Silo van de grond af. Ze uiteindelijk gemigreerd de toepassing op Google Compute Engine om zijn web-based run

PHP applicatie, de macht van de mobiele en web-based interfaces en te integreren met de bestaande bewakings- en beveiligingssystemen. Google Maps API maakt het mogelijk gegevens Silo gebruikers geospatiale gegevens bedekt met nuttige labels overzien, en kaarten worden bijgewerkt in real time.

Google ziet ook mogelijkheden voor Data Silo om te evolueren naar een data silo voor een reeks van landbouwproducten

toepassingen – bijvoorbeeld door het gebruik van Google Cloud Bigtable zou de industrie te helpen uitvoeren van analyses die de gewasopbrengst verder te verbeteren.

Hoewel big data is veranderd in meer een marketing term dan technologie, heeft het nog steeds enorm onbenut potentieel. Maar, een groot probleem moet eerst opgelost te krijgen.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen