Justitie Dept, US Patent Office zeggen uit de verkoop verboden moet uitzondering op de regel te zijn

Het ministerie van Justitie en het Amerikaanse Patent and Trademark Office hebben gezegd dat in rechtszaken met betrekking tot standaard-essentiële octrooien, het verlenen van de verkoop verboden moeten zeldzaam zijn en de uitzondering op een algemene regel.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

In een gezamenlijke verklaring (.pdf) vrijgegeven late dinsdag, de Amerikaanse ministerie van Justitie en de USPTO bevelen aan dat de US International Trade Commission (ITC), die bevoegd is om het verschepen van producten voorkomen dat de Verenigde Staten heeft, moet het algemeen belang voor het bestellen van een dergelijke overweging bevelen.

De houders van de standaard-essentiële octrooien – uitvindingen die zijn geworden “industrie essentieel” en noodzakelijke componenten in veel moderne gadgets – zijn verplicht om te bieden licentievoorwaarden aan concurrenten door middel van eerlijke, redelijke en niet-discriminerende voorwaarden (FRAND). Echter, omdat de concurrentie mounts in de smartphone en tablet-industrie, we beginnen een stijging van de bedrijven die elkaar voor de rechter wegens vermeende inbreuk op dit soort patenten te zien.

Wanneer deze patenten zijn geschonden, bedrijven vaak te dienen aanvragen voor gadgets bedienen via de technologie te verbieden, dan kost de inbreukmakende onderneming een fortuin aan gederfde inkomsten. In plaats daarvan, de twee agentschappen stellen voor andere maatregelen moeten worden ingevoerd, als de verkoop verboden potentieel kan belemmeren de concurrentie, innovatie en ontwikkeling.

De verklaring luidt

In een tijd waar de concurrentie en het welzijn van de consument gedijen op onderling verbonden, interoperabel netwerk platforms, de DOJ en USPTO dringen er bij de US ITC te onderzoeken of een patenthouder vrijwillig heeft erkend door middel van een verbintenis tot zijn patenten in licentie op FRAND voorwaarden die geld schadevergoeding, in plaats van het doen staken of uitsluiting reliëf, is de juiste remedie voor inbreuk.

De US ITC, kunnen sluiten, na het aanbrengen van de openbare belang factoren, die een verbod op het (verkoop dwangbevelen) ongeschikt zijn.

Het Amerikaanse ministerie van Justitie en de aanbevelingen USPTO echo die van de Federal Trade Commission (FTC), die stelt dat de financiële compensatie moet worden aangeboden in plaats van de verkoop verboden wanneer dit soort patenten om de concurrentie te sterk te houden inbreuk wordt gemaakt op, behalve in zeer specifieke gevallen.

Vorige week, na een lang onderzoek, de; FTC oordeelde, dat Google een aantal van haar zakelijke praktijken moet veranderen. Onder de FTC orders is de eis voor de tech-gigant om te stoppen met behulp van standaard-essentiële octrooien verworven via de overname van Motorola Mobility om de concurrentie te belemmeren en de concurrentie te ontmoedigen, en in plaats daarvan bieden ze door FRAND voorwaarden.

Bovendien, de belangrijke zaak van;. V Apple Samsung, heeft geresulteerd in een aantal verkopen verboden wordt aangevraagd, voornamelijk in het voorkomen van de verkoop, Samsung producten. De verkoop verboden zijn ook aanwezig in andere gevallen waarin Android-apparaten, waaronder vermeende inbreuk op patenten die eigendom zijn van Motorola Mobility unit van Google.

De ITC momenteel de resultaten van een prejudiciële beslissing in september, die zei dat Apple heeft, niet geschonden patenten, die eigendom zijn van smartphone-fabrikant Samsung bij de ontwikkeling van producten zoals de iPhone en de iPad. Een beslissing wordt verwacht in februari.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen