S’pore Internet providers opvoeren van de inspanningen om het MKB woo

Twee Singapore Internet providers StarHub en MyRepublic hebben uitgerold afzonderlijke producten gericht het MKB.

Het land van de nummer twee telco StarHub heeft “SmartPipe”, waarin diverse producten, zoals internet, voice en IPTV-diensten mogelijk maakt, gelanceerd om te draaien op een NBN fiber eindgebruiker verbinding zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit;. Elke dienst zal ook zijn eigen specifieke kanaal en bandbreedte dus er is geen probleem als alle drie worden gebruikt op hetzelfde moment, StarHub zei in een verklaring;. de telco voegde dit product wordt aanbevolen voor het MKB met een maximum van 50 internet en / of vaste lijn gebruikers, vereisen tv-content, high speed Internet en e-mail, en niet een statisch IP voor netwerkgebruik vereisen.

Relatieve nieuwkomer MyRepublic gelanceerd drie Internet plannen voor kleine kantoren, middelgrote bedrijven en grote ondernemingen bij S $ 186 (US $ 146), S $ 391 (US $ 391) en S $ 999 (US $ 783), respectievelijk. Naast het aantal franje, de goedkoopste plan komt met 99,5 procent, uptime SLA, terwijl het hoogste niveau belooft 99,99 procent uptime SLA;. De download en upload snelheid van 100Mbps is rond dezelfde aangeboden door top-tier Evolve Fiber breedband plan van incumbent SingTel’s , die is geprijsd op S $ 238.

Anders dan concurreren op prijs, heeft MyRepublic ook een samenwerkingsverband Google, Mako Networks en lokale IT-dienstverlener OSINet, om extra diensten te bundelen.

Bijvoorbeeld, met Google Apps kunnen bedrijven hun eigen web-domeinen, zakelijke e-mailadressen, alsmede gebruiken tools zoals Gmail en Google Agenda te creëren. Mako Networks zal remote monitoring en controle op het gebruik van office Internet beperken mogelijk te maken, terwijl OSINet laat bedrijven om kenmerken van een grote IT-afdeling te repliceren, zonder de kosten van het hosten van hun eigen infrastructuur.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Nieuwe speler concurreert op prijs, partnerships