Schrijf je in en is verantwoordelijk voor de inhoud, S’pore website vertelde

De Singapore Broadcasting Authority heeft Webredacteur Tan Chong Kee een brief gestuurd hem te vertellen dat hij moet naar de site te registreren als een die zich bezighouden met de vermeerdering, promotie of discussie over politieke kwesties in verband met Singapore op het internet.

Sintercom werd voor het eerst vrijstelling van registratie in 1996. Dan is de SBA stuurde ze een brief waarin zij vertrouwden Sintercom de redactie aan “uit te oefenen verantwoordelijkheid, intelligentie en volwassenheid in zijn selectie van postings”.

SBA woordvoerder Cecilia Yip bevestigde dat de brief is verzonden, maar weigerde om meer details te geven.

Tan heeft gevraagd waarom de site wordt geacht registratie vereist na vijf jaar, maar heeft geen antwoord ontvangen. Hij blijft onzeker over het effect registratie zal hebben op de levendige politieke debatten die bekend zijn om door te gaan op Sintercom.

Misschien is het feit dat mensen zich afvragen of ze worden in de gaten gehouden zal leiden tot een aantal te stoppen of hun standpunten te wijzigen, “Tan vertelde The Associated Press.” Misschien is het omgekeerde zou kunnen gebeuren aan anderen. Misschien is er geen effect.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten