Salesforce ziet eerste app burst met Salesforce1 platform

Salesforce.com zei dat het is het zien van een eerste pop in Salesforce1, het nieuwe platform, en mobiele applicaties worden gebouwd op.

De eerste gegevens over Salesforce1 komt als CEO Marc Benioff en het bedrijf bezit zijn van een klant powwow in New York City. Salesforce zei dat het zag een 96 procent stijging van de Salesforce1 mobiele app actieve gebruikers en een 46 procent stijging van de aangepaste mobiele app-gebruik in de eerste maand het nieuwe platform gelanceerd.

Salesforce1 is het bedrijf moeite om toekomstbestendig bedrijven social, cloud computing, mobiel en het internet van de dingen allemaal samen te mengen om nieuwe contactmomenten te creëren voor klanten.

Laten we rollen de voetnoten

Voetnoten: [1] 96% toename van actieve gebruikers Salesforce1 verwijst naar de toename van individuele gebruikers, die minstens eenmaal in november hebben aangemeld bij Salesforce1, in vergelijking met het aantal Chatter Mobile actieve gebruikers, die via ten minste eenmaal aangemeld , in de maand oktober 2013.

[2] 46% stijging van de actieve gebruikers van mobiele apps op maat gebouwd op het Salesforce1 Customer Platform verwijst de toename van individuele gebruikers aangepaste mobiele apps gebouwd op Salesforce1 in november 2013, in vergelijking met mobiele apps gebouwd op Force.com in oktober 2013.

Enterprise software evolueert onder selectiedruk van uitdagende economische omstandigheden en de adaptieve mogelijkheden die cloud computing, mobiliteit, big data analytics en maatschappelijke betrokkenheid.

Terwijl de gegevens is bemoedigend, is het niet al te veel zeggen. Salesforce1 had alleen gegevens van oktober tot november en hadden niet nog december geteld, zei Michael Peachey, senior director van oplossingen en product marketing bij Salesforce.

Meer; Salesforce Benioff:; Dreamforce ’13 Ja, je tandenborstel zal een marketing tool: Dropbox, Salesforce.com CEO handel startup verhalen; Salesforce.com NABS rustig gegevens opstarten Cloudconnect; Salesforce.com’s Q3: Beats schattingen verhoogt outlook, beloften $ 5B rev 2015; Dreamforce ’13: Salesforce.com gouden tijdperk van enterprise apps sjacheraars ‘; Salesforce lanceert Salesforce 1: Zal ​​het toekomstbestendig?

Bovendien zou Salesforce geen groeicijfers voor mobiele actieve gebruikers en applicaties op maat voor Salesforce1 gelanceerd. In ieder geval, Peachey opgemerkt dat mobiele app actieve gebruikers op Salesforce niet groeiden in de clip ze nu zijn. haalde het bedrijf de volgende gegevens punten Salesforce1 had momentum laten zien

Peachey voegde eraan toe dat Salesforce is het verzamelen van feedback over wat er moet worden toegevoegd aan Salesforce1. Algemeen gesproken, wordt de klant vraagt ​​meer objecten moeten worden opgenomen om de vlag verkoop en service mogelijkheden.

“We zijn het verzamelen van feedback en zijn van plan om snel te herhalen”, zei Peachey.

Wat leiders zeggen over cloud mogelijkheden en beperkingen; SaaS: Pros, cons en toonaangevende leveranciers; Exit strategie nodig in SaaS licentie-onderhandelingen; SaaS cloud prijsstelling: Kan het ooit optellen?

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

250 partners zijn toegewijd aan het leveren Salesforce1 apps op AppExchange;. Apps geoptimaliseerd voor Salesforce1 verdubbeld;. Design binnen handbereik, Fisher & Paykel en Valspar zijn verhuisd naar Salesforce1;. Visualforce pagina’s en aangepaste acties hebben een overwinning voor klanten.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

De evolutie van Enterprise Software