Red Hat nodigt gebruikers te helpen creëren de volgende Red Hat Enterprise Linux

Red Hat, ‘s werelds grootste Linux-bedrijf, vraagt ​​de Red Hat Enterprise Linux (RHEL) gebruikers om te helpen bij de functies voor zijn volgende release RHEL 7. Natuurlijk is Red Hat gebaseerd op open-source Linux, en in het bijzonder de Fedora gemeenschap Linux besturingssysteem. Er, de ontwikkelaars voor het zeggen. Nu het bedrijf is op zoek naar de actieve hulp van de RHEL gebruikers.

Dit zal worden gedaan in de Red Hat Enterprise Linux 7 Ideeën discussiegroep op de Red Hat Customer Portal. Volgens het bedrijf, de “RHEL 7 Ideas discussiegroep is een uitbreiding van de interactieve processen al aan de gang met partners, klanten en medewerkers in de open source gemeenschap. Het voorziet in een locatie voor het delen van gedachten en use cases en is van onschatbare waarde voor Red Hat-engineering ontwikkeling groepen. de toegang tot de Red Hat Customer Portal, die een schat van Red Hat Enterprise Linux informatie en kennis omvat, wordt geleverd als een belangrijk onderdeel van elke Red Hat abonnement. ”

Sinds haar oprichting, heeft Red Hat altijd geëxploiteerd in een echt transparante en collaboratieve manier – de open source manier – en dit is vooral zichtbaar in de manier waarop we de productontwikkeling “, zegt Jim Totton, Red Hat’s VP en general manager van haar platform Business Unit. “Wij zijn blij met al onze klanten en partners deel te nemen aan de Red Hat Enterprise Linux 7 Ideeën groep en samen te werken met andere gebruikers en Red Hat engineering tot de volgende versie van onze onderneming besturingssysteem beter dan ooit te maken.

In een e-mail interview, Totton legde uit dat de belangrijkste verschillen tussen Fedora en deze nieuwe groep zijn de ‘publiek en reikwijdte. Fedora is gericht op medewerkers en gebruikers van open source-technologie met een breed scala aan technologieën. Red Hat Enterprise Linux is gericht op enterprise IT met . een relevante set van functies en technologieën die twee werelden weet uiteraard overlappen – als Red Hat Enterprise Linux krijgt ook gemaakt op de top van een Fedora Foundation – maar ze zijn niet hetzelfde. ”

Totton vervolgde: “. De Red Hat Enterprise Linux 7 Ideeën Discussiegroep specifiek biedt de mogelijkheid om te delen, te bespreken en te luisteren naar Red Hat Enterprise Linux abonneren klanten en partners, die de kans om te leren van collega’s op een bedrijf en individueel niveau creëert Dit stelt ons in inzichten en feedback te krijgen en de verbetering van Red Hat’s begrip van wat betere oplossingen moeten worden geleverd. ”

RHEL zakelijke gebruikers zijn de belangrijkste doelgroep in plaats van de ontwikkelaars van het indrukken van de technologie vooruit in Fedora. De primaire publiek in de customer portal is de technische staf in de Red Hat abonneebestand – klanten, ISV / IHV partners of solution providers, evenals resellers en system integrators. Hoewel we zeker niet C-niveau te sluiten, is het minder waarschijnlijk voor de te nemen samen de volgende generatie product, “gesloten Totton.

Het hebben van een formeel proces waarmee klanten nieuwe functies en totale product richting van invloed kunnen zowel gunstig zijn voor leveranciers en klanten “, zegt Elaina Stergiades, IDC research manager voor Software Support Services, in een verklaring.” Door het opnemen van deze mogelijkheid in een online portal , software support providers kunnen de feedback vereenvoudigen en te verhogen betrokkenheid tussen interne medewerkers en klanten – het bieden van uitgebreide voordelen en toegevoegde waarde voor support abonnementen.

Voor deelname aan de Red Hat Enterprise Linux Ideeën discussiegroep, kan Red Hat abonnees zich aanmelden bij de Red Hat Customer Portal met behulp van hun Red Hat Network (RHN) log in en klik op de link discussiegroep op de voorpagina.

 verhalen

grootste vijand Red Hat’s? VMware

Red Hat CEO denkt dat de desktop wordt een legacy applicatie

Red Hat CEO: Google, Facebook allemaal te danken aan Linux, open source

Enterprise Software; Sweet SUSE! ? HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; Enterprise Software, te beginnen met Linux in de vroege dagen, Linux, Linux survival guide:? Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen

Red Hat levert een sterk eerste kwartaal

Fedora 15 de vijf beste eigenschappen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

? Beginnen met Linux in de vroege dagen

Linux survival guide: Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen