Palo Alto Networks bevestigt cybersecurity bedrijf Cyvera buy

Palo Alto Networks is het verwerven van de Israëlische cyber security bedrijf Cyvera.

Een vastberaden aanvaller kan krijgen in een netwerk, dit boek is een praktische gids voor ze snel spotten wanneer zij aankomen en hen uitwerpen voordat er ernstige schade is aangericht.

Geruchten over een fusie tussen de twee begonnen te ontkiemen in februari. Palo Alto Networks gevalideerd die vermoedens met een officiële aankondiging van vandaag.

Met de deal zal naar verwachting in de tweede helft van het boekjaar 2014, heeft Palo Alto Networks overeengekomen om in de buurt van $ 200 miljoen betalen voor Cyvera.

aandelen Palo Alto Networks daalde met iets meer dan vijf procent op maandagochtend.

Gevestigd in Tel Aviv, zal Palo Alto te nemen team van 55 medewerkers Cyvera’s.

Cyvera produceert endpoint oplossingen die specifiek gericht zijn op zero-day aanvallen te verijdelen.

Met de Zero-Day buffer in het achterhoofd, Palo Alto Networks is van plan om de middelen Cyvera’s gebruiken om zijn enterprise security platform uit te breiden tot een betere dekking van alles over het netwerk, eindpunten, en de cloud.

Palo Alto Networks beloofd dat het zou meer details over de toekomstige plannen voor de Cyvera team te delen zodra de acquisitie is afgerond, maar hier is een hint van wat komen gaat van maandag de aankondiging

Hoewel er een onbeperkte hoeveelheid kwetsbaarheden en malware, zijn aanvallers verbannen naar het gebruik van een klein aantal van de technieken die ze kunnen gebruiken om deze kwetsbaarheden te misbruiken. In feite zijn er enkele tientallen technieken bekend dat kan worden gebruikt met gemiddeld 2-4 nieuwe technieken jaarlijks komen. Cyvera’s aanpak is eenvoudig: inzicht in de technieken die vervolgens gebruik van een reeks van wegversperringen en vallen om een ​​aanvaller te voorkomen dat met succes te exploiteren die kwetsbaarheid.

Afbeelding via Palo Alto Networks / Cyvera

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

De praktijk van Network Security Monitoring