Microsoft’s Project Malmö AI platform gaat open source

Microsoft heeft kunstmatige intelligentie systeem Project Malmo vrijgegeven aan de open-source gemeenschap.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Op donderdag, de reus van Redmond bleek de verschuiving van Project Malmo uit de handen van een kleine groep van computer wetenschappers in een privé-preview GitHub, een code repository voor open-source projecten.

Project Malmö is een kunstmatige intelligentie systeem dat wordt gebruikt om uit te testen AI algoritmes met behulp van de Minecraft wereld.

Voorheen bekend als Project AIX, is het platform is ontwikkeld om startups een goedkope en effectieve manier om uit te testen kunstmatige intelligentie programmeren zonder de noodzaak om robots te bouwen om commando’s en begrip te testen met een lichamelijke onderwerpen geven.

: De wereld van Minecraft wordt nu gebruikt voor kunstmatige intelligentie innovatie

Het platform ‘s primaire doel is om onderzoek te stimuleren in het algemeen AI, met inbegrip van het onderwijs agenten hoe te leren, houd gesprekken, beslissingen nemen en volledig complexe taken. Volgens Katja Hofmann, een onderzoeker in Microsoft’s Cambridge, UK research lab, kan Project Malmo ook gebruikt worden in ‘reinforcement learning’, waarin AI agenten leren om een ​​taak te voltooien met vallen en opstaan ​​- en worden beloond als ze de juiste keuze.

“We proberen de tools die mensen in staat stellen om vooruitgang te boeken op die heel, heel moeilijk onderzoeksvragen uit te zetten”, aldus Hofmann.

Microsoft heeft ook nieuwe functionaliteit toegevoegd aan het platform te lanceren waarmee ontwikkelaars in staat om bots die kunnen leren om elkaar te praten maken – evenals mensen. Onderzoekers zullen ook in staat zijn om te overklokken Minecraft om de snelheid van experimenten te verhogen dan de gebruikelijke tempo van het spel.

Project Malmö bestaat uit een Java-mod en code te helpen AI agenten handelen binnen de wereld van Minecraft, en is compatibel met Windows, Linux of Mac OS.

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

U kunt hier controleren van het project.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent