Microsoft zegt Edge met asm.js tot drie keer sneller dan IE11

Microsoft heeft het deksel opgetild op de integratie van Mozilla’s asm.js optimalisaties in zijn Chakra JavaScript-engine, en toonde aan dat het tot drie keer sneller dan Internet Explorer 11 in voorlopige benchmarks.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

(Microsoft)

“Met de voorlopige asm.js ondersteuning, Chakra en Microsoft Edge nu uit te voeren meer dan 300 procent sneller op Unity Benchmark, en ongeveer 200 procent sneller op de individuele tests zoals zlib, die op Google’s Octane en Apple’s Straalstroom benchmarking suites voorzien”, zei Abhijith Chatra, Chakra senior software engineering manager en Gaurav Seth, Chakra principal PM manager, in een blogpost.

Aangekomen in Microsoft’s Edge browser voor Windows 10, zal de prestatieverbeteringen dankzij asm.js ook beschikbaar voor Windows Store apps geschreven met behulp van HTML / CSS / JS en webweergaven dat de EdgeHTML rendering engine in Windows 10 te richten zijn, Seth en Chatra gezegd.

Gebruikers die werken met Windows 10 Technical Preview kunnen asm.js gebruiken via de about: pagina vlaggen in Edge.

We zijn nog niet volledig gedaan, “zei Seth en Chatra.” We werken aan fine tuning Chakra’s pipeline voor ASM.js ondersteuning – het verzamelen van gegevens te valideren als het huidige ontwerp aanpak presteert goed voor de echte wereld asm.js payloads, begrip en het aanpakken van uitstekende prestaties, functionaliteit en tooling kwesties etc. voordat u deze functie inschakelt standaard.

In februari kondigde Microsoft aan dat het asm.js zou gebruiken in zijn Chakra JavaScript-engine.

“Asm.js is een duidelijke stap in de richting waardoor near-native prestaties voor de web-platform, dat is waarom we zijn verheugd om het naar Chakra te brengen in een volgende release,” aldus Microsoft op het moment.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties