Microsoft trekt “Hey Cortana” -functie uit de Amerikaanse Android-app

Na het begin van de previews en openbaar testen eerder deze maand werden afgerond, Microsoft officieel geïntroduceerd Cortana voor Android-apparaten op 9 december.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Minder dan twee weken later, Microsoft trok een belangrijk kenmerk van de app: De nieuwste update schakelt de “Hey Cortana” luisteren functie op Android-apparaten.

WinBeta gemerkt dat Microsoft bijgewerkt de software in de Google Play Store op zondag. Verbeterde app stabiliteit, verbeterde gesprek en tekst kenmerken en de “Hey Cortana” -functie verwijderd voor de Amerikaanse markt: In de “What’s New” sectie, zul je drie dingen te zien.

De waarschijnlijke reden voor de verwijdering kan worden Cortana storende van Google’s eigen ‘OK Google’ luisteren activiteit. WinBeta merkte op dat probleem begin deze maand, vinden dat Google Android-telefoons met Cortana ge├»nstalleerd niet konden toegang tot hun microfoon aan Google’s persoonlijke assistent software te gebruiken.

Een handmatige correctie op dat moment werd gevonden: gewoon uitschakelen van de functie “Hey Cortana” in de app. Nu lijkt het alsof Microsoft regelrechte heeft verwijderd, zodat er geen problemen voor de Android-apparaat eigenaren die worden gebruikt om met behulp van spraakopdrachten met Google Now en Google zoekopdrachten veroorzaken.

Het is een goede zet van Microsoft’s deel te doen, maar ik ben verbaasd dat deze kwestie niet aan de orde tijdens eerdere tests, hetzij terwijl in beta of preview-modi. Dan weer, misschien een code wijziging in de definitieve versie van de software wordt het probleem veroorzaakt.

In ieder geval, ik vermoed dat Microsoft zal het conflict op te lossen eerder vroeger dan later en Cortana voor Android zal blij zijn om uw gesproken commando’s te gehoorzamen.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties