Microsoft Surface Boek: De uitdrukking me te stoppen van het krijgen van een

Wanneer Microsoft onthulde haar nieuwste en beste lid van de Surface-productlijn is het geen wonder dat het schudde degenen die het zagen. De Surface Book is waarschijnlijk de beste laptop ooit gemaakt en is een prachtig 2-in-1 laptop. Met premium design, magnesium bouw, en een scherm dat verschijnt uit om een ​​tablet te vormen, is er niets niet te zeggen over het. Met uitzondering van de zinsnede “te beginnen bij $ 1499”.

Windows 10 apparaten event

Surface Boek: Microsoft’s eerste laptop, komt 26 oktober; Surface Pro 4 aangekondigd, Lumia 950, 950XL telefoons onthuld; Microsoft: Windows 10 draait nu op meer dan 110 miljoen apparaten

Ik heb niet gezien een Surface Boek in persoon, maar ik wil nu al een. Vanaf het grote toetsenbord om de innovatieve methode scharnier en het scherm gehechtheid, dit is veruit het beste 2-in-1 op de planeet. Het unieke dubbele grafische systeem dat een high-end dedicated Nvidia GPU-systeem in de toetsenbord basis naast de standaard geïntegreerde grafische systeem in de tablet-scherm zet is briljant engineering.

Er is niets om over te klagen over de Surface Boek behalve de hoge prijs. Ik geef toe dat premium hardware moet commando een premium prijs en ik ben ervan overtuigd dat je krijgt wat je betaalt maar een $ 1500 laptop duwt me voorbij mijn comfort zone. Terwijl het oppervlak Book is zo’n mooie inrichting, is het niet voldoende waarde dan minder duur alternatief te het ongemak waard.

Neem mijn Surface 3, het is nergens in de buurt van de klasse en de stuwende kracht van de Surface boek, maar het doet wat ik nodig heb handig. Het was slechts $ 599 toen ik het kocht niet zo lang geleden, dus het is moeilijk te rechtvaardigen het betalen van meer dan twee keer zo prijs voor de nieuwe laptop. En dat is van iemand die houdt van wat hij ziet in de Surface Book zo veel dat hij echt wil één.

Zie gerelateerde: Oppervlakte 3 heroverwogen: Alles wat u moet weten

Zoek naar het verleden de prijs hindernis, ik heb een paar kleine zorgen over de Surface Book. Als iemand die tabletten voor uren gebruikt in een tijd, een 13,5-inch slate geeft me pauze. Ik heb grote tablets gebruikt in het verleden, en hoewel de Surface Book klembord als Microsoft de tablet noemt (deze term verkoopt het kort) is slechts 7.7mm dik, zal ik moeten het grote apparaat proberen op voor de grootte.

Ik vraag me ook af over de twee-batterij configuratie en hoe dat van invloed op het totale gebruik tijd voor alleen de tablet. Ik heb een aantal van de 2-in-1-apparaten die batterijen in zowel de tablet en toetsenbord basis hebben gebruikt, en je hebt de laatste verliezen wanneer je de tablet uit de basis te nemen. Het is niet duidelijk hoeveel van de 12 uur van de laptop batterij te gebruiken Microsoft beweert dat verloren gaat met het tablet alleen.

Een andere zorg die ik heb over de Surface Book is met Windows. Het hoeft niet altijd omgaan met plotselinge wijzigingen in de hardware goed. Om de 2-in-1 die ik heb gebruikt is een dode trackpad of het toetsenbord ervaren af ​​en toe, wanneer de stekker van de tablet in het toetsenbord basis. Andere keren het touchscreen dood wanneer de tablet wordt losgemaakt van de basis. Deze kunnen vereisen rebooten van het systeem dat niet is een killer, maar onderbreekt de mobiele ervaring die u verwacht met een 2-in-1.

Deze instabiliteit in het omgaan met snelle hardware verandering zou kunnen worden in het spel, gezien de unieke twee grafische systemen ontwerpen van de Surface Book. De high-end NVIDIA GPU’s bevinden zich in het toetsenbord basis, terwijl de meer gebruikelijke geïntegreerde grafische hardware is in de tablet. Wanneer de tablet uit de basis wordt verwijderd, zal Windows overschakelen van dedicated graphics geïntegreerde graphics. Het tegenovergestelde zal gebeuren wanneer de tablet wordt weer vastgemaakt aan het toetsenbord. Ik vraag me af hoe goed (en consistent) Windows deze belangrijke switch on the fly zal behandelen.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

De belangrijkste hindernis veroorzaakt door die vervelende “te beginnen bij $ 1499” zin is slechts het begin. Dat is de entry-level configuratie voor de Surface Book. Dat krijgt u 8 GB aan RAM, 128GB aan opslagruimte en een Intel Core i5-processor. Dat is goed genoeg voor velen, maar voor degenen die de meest krachtige laptop ooit gemaakt nodig, het upgraden van de configuratie kan geschikt zijn.

Degenen die maximaal vermogen nodig hebben wil je de systeem-RAM te upgraden naar 16 GB bij de bestelling, en degenen die wel moeten worden voorbereid voor sticker schok. De enige optie voor de Surface Boek met 16 GB RAM-geheugen is maar liefst $ 2.699. Er zeker van dat ook krijgt u 512 GB intern geheugen en een Core i7 processor, maar dat is te duwen drieduizend dollar. Degenen die regelmatig een hoogste punt bereikt configuratie bestellen bij het kopen van een laptop zal waarschijnlijk niet dat hier doen.

Een pluim voor Microsoft voor het bouwen van zo’n prachtige, innovatieve en krachtige 2-in-1 laptop. Het is een prachtig stuk van de kit en de moeite waard een premium prijs in vergelijking met minder opties. Zelfs zo, het is moeilijk voor dit vistuig verslaafde uit het verleden dat ‘beginnen bij $ 1499 “te krijgen.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s