MasterCard lanceert Stuur een P2P geldoverdracht dienst voor bedrijven

Financiële diensten reus MasterCard maakte zijn officiële intrede in de person-to-person betalingen bedrijf.

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Het bedrijf kondigde dinsdag de lancering van MasterCard sturen, een in de buurt van real-time P2P digitale betaaldienst die veilig maakt geld in binnen- en buitenland.

Volgens MasterCard, verzenden kan tussen de partijen de overdracht van middelen in ongeveer 30 minuten – een grote sprong voorwaarts van de verouderde drie- of vierdaagse verwerking vertraging van het Automated Clearing House nog op zijn plaats vandaag.

In plaats van de markt sturen als een manier om geld te sturen tussen vrienden, MasterCard wordt pitching de dienstverlening aan bedrijven als een manier om klanten terug te betalen of het uitgeven van middelen van verzekeringsclaims, kortingen, e-markt uitbetalingen, sociale uitkeringen en de terugbetaling van belasting. De dienst werkt met vrijwel elke Amerikaanse debit card account, niet alleen die gebrandmerkt met MasterCard.

Shopping site FreeShipping.com en Berkshire Hathaway Travel Protection behoren tot de eerste bedrijven te integreren MasterCard Send to money transfers te maken.

Gearing sturen in de richting van de zakelijke klanten was een slimme zet van MasterCard, als het zou kunnen helpen onderscheiden de service van andere voorzieningen in de groeiruimte P2P betalingen, waarbij PayPal, Venmo, Square, en het meest recent Facebook, hebben alle uitgerold digitale money transfer diensten. PayPal heeft een bijzonder strakke greep op de markt, met onderzoeksbureau Forrester schat dat 73 procent van de volwassenen in de VS te gebruiken PayPal voor P2P betalingen.

Maar de markt is nog steeds rijp en zeker de onderneming voor een gevestigde financiële technologiebedrijf zoals MasterCard waard. Forrester Research verwacht dat de markt P2P betalingen te groeien tot $ 17000000000 2019.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen