Kickstarter campagne zal u laten grijpen Jide Ultra Remix Android tablet voor $ 39

Een paar maanden geleden op de CES, een groep van ex-Google-ingenieurs maakte een splash door aan te kondigen hun Jide Ultra Remix tablet, een Android-lei die zich richt op de productiviteit door het opnemen van een afneembare toetsenbord cover en het runnen van hun Remix OS, waarvan sommige Windows- toevoegt achtige functies naar Android 4.4 KitKat. Nu het bedrijf is na die met een potentieel gedurfde crowdfunding campagne die u zouden kunnen blijven haken de tablet voor een spotgoedkope prijs.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Vanaf volgende week op Kickstarter, zal Jide een tablet aan een persoon die zijn campagne draagt ​​bij aan een van de hoogte van de financiering aan te bieden. Aangezien het minimumniveau zal worden vastgesteld op $ 39, zult u in staat om het apparaat te krijgen voor minder dan $ 50.

Als dat klinkt te mooi om waar te zijn, het is – een beetje. In ruil voor het verkrijgen van de Ultra Remix via de campagne, moet je akkoord te gaan met een tester voor Jide, die uiteraard is het plaatsen van een nieuw OS in het wild en het voorbereiden om te upgraden om te werken met Android 5.0 Lollipop zijn.

Dat zou een minimale offer voor een besparing van meer dan 90 procent van de geplande $ 399 prijs voor de tablet wanneer het begint de scheepvaart later dit jaar. Je krijgt een apparaat te krijgen met een 11,6-inch 1,920×1,080 scherm, 2GB RAM, 64 GB ingebouwde opslag, een Nvidia Tegra 4 processor, en een grote 8100 mAh batterij.

Het is onduidelijk hoeveel Ultra Remix tablets beschikbaar zal zijn via de Kickstarter campagne, die lijkt ontworpen om buzz in plaats van het fonds de productie op te bouwen, zoals Android’s antwoord op de Microsoft Surface is al te koop in China. We zullen dit bericht updaten als we erachter te komen aanvullende informatie over de campagne.

Heeft potentiële deal Jide’s klinkt goed voor u? Bent u van plan om te proberen om de campagne te financieren en uitgegroeid tot een tester om je handen te krijgen op de Ultra Remix tablet? Laat het ons weten in de sectie Talkback hieronder.

[Via Liliputing]

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië