India ontwikkelaars moeten naar binnen te kijken voor mobiele mogelijkheden

India’s mobiele apps en gomes markt zal naar verwachting 27 nillion roepies (US $ 433.500.000) in 2016, gedreven door een sterke groei van de smartphone en een groeiende 3G-user base te genereren.

Volgens een rapport van Avendus Capital, is mobiel internet het openen van de deur naar grootschalige gelde maken van digitale content door middel van betaalde apps, met 67 miljoen smartphone-gebruikers zal naar verwachting dit jaar alleen worden toegevoegd in India. Tegen 2016 zal de totale smartphone bevolking zwellen tot 382 miljoen, meldt NDTV.com.

Evenzo worden 3G-abonnementen naar verwachting in 2011-56000000 dit jaar, en 266 miljoen stijgen van 11 miljoen in 2016. Dat betekent dat bijna een kwart van de bevolking van India zal 3G. Bovendien, meer dan 50 procent van de mobiele internet verkeer, samen met betaalde content omzet komt nu uit smartphones met de Apple en Google domineren appstores dit segment.

Nu, als je kijkt naar de andere kant van deze vergelijking, India staat bekend als een groot talent pool is gespecialiseerd in IT hebben. In de afgelopen jaren hebben startups het initiatief om te duiken in zowel de sector van de mobiele apps en games gemaakt. Indiërs moeten trots zijn op niet alleen maar de consument, maar ook ontwikkelaars van zowel mobiele apps en games.

Maar, en dit is een constant probleem met de werknemers in deze sector, de verleiding van het raken van het groot in het Westen – of eigenlijk het leven van de Amerikaanse droom – bezighoudt de geest van veel ontwikkelaars. Tijdens het werken aan een project in samenwerking met een bedrijf of een team in het buitenland gebaseerd, zijn er altijd een of twee ontwikkelaars op zoek naar uitbreiding van hun horizon en de verhuizing in het buitenland, met name met het doel om een ​​hoger salaris te verdienen.

Wat velen niet beseffen, hoewel, totdat ze aankomen in plaatsen zoals Canada, de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk, is dat terwijl ze betaald krijgen aanzienlijk meer dan ze in India te krijgen, een kijkje op rode kaken salaris onthult de aanzienlijke bedrag van de belastingen ze moeten ook betalen. Combineer dit met de hogere kosten van levensonderhoud, samen met het betalen voor primaire levensbehoeften zoals voedsel, onderdak en kleding, zullen ze al snel beseffen youthey waren beter af in India om mee te beginnen.

Mijn advies aan ontwikkelaars op zoek naar het buitenland te vestigen is blijven zitten in India, zoals de zaken net beginnen te halen en gaan nog beter. Met de huidige afschrijvingen en stabilisatie van de Indiase rupee, zijn bedrijven gebonden aan India nogmaals benaderen voor nieuwe projecten om de eenvoudige kosten-batenverhouding te krijgen.

Mijn andere advies is dat ondertussen Indiase ontwikkelaars beginnen naderen venture capitalists in het land die bereid zijn om te investeren in hun product of dienst, en er zijn inderdaad tal van goede in India.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis

Ten slotte, zoals het wordt moeilijk om te komen met de grootste app of mobiele spel dat je rijk ‘s nachts zal maken, kijk naar meer praktische, dag-tot-dag problemen die uniek zijn voor mensen in India, en identificeren van manieren waarop u kunt dit in vertalen een app, dus het verstrekken van haalbare oplossingen.

Zoals voor games, hebben gewerkt in de, onderwijs en e-learning ruimte in India, voor drie jaar, ben ik verbaasd dat games niet volledig zijn geïmplementeerd binnen leermiddelen, zoals ze in het Westen is gedaan. Nogmaals, een andere niche gebied dat kan worden ingevuld, in India, door de Indiase ontwikkelaars.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis