IBM vernieuwt midtier opslag lineup, ogen gespecialiseerde workloads

IBM op woensdag gestart met een reeks van storage-systemen geoptimaliseerd voor specifieke workloads, zoals analyses en de verwerking van transacties.

Hewlett-Packard koopt 3Par, Dell duwen hard in opslag en getrouwen zoals EMC en NetApp domineren het landschap, is IBM bewegen om aan te tonen dat het de onderzoek en ontwikkeling en producten om te concurreren. In de wereldwijde storage-systemen, IBM is nr 2 in een virtuele band met NetApp, aldus IDC.

demand Opslag lijkt alleen maar om omhoog te gaan als bedrijven virtualiseren hun infrastructuur en het creëren en meer data verbruikt. IBM zegt dat haar nieuwe storage-systemen zijn voorzien van technologie die de noodzaak om een ​​back-up van dezelfde data, schaal en beheren van ongestructureerde data elimineert. De systemen omvatten ook deduplification technologie, real-time compressie en Scale-out Network Attached Storage (SONAS), die werd opgericht door IBM Research.

Het vlaggenschip opslagsysteem voor IBM is het Storwize V7000, die bezuinigingen op rek ruimte, voorzien van software om gegevens te beheren en beschikt over een nieuwe gebruikersinterface. Storwize V7000 bevat ook Easy Tier software, die de meest actieve gegevens verhuist naar solid-state drives voor snelle toegang en andere gegevens naar goedkopere schijven. Storwize V7000 is een mid-tier storage systeem dat in de eerste plaats zou concurreren met EMC’s Clariion familie.

In een interview, Brian Truskowski, de algemeen directeur van storage unit van IBM, zei dat de nieuwe line-up “geïntegreerde veel IBM knowhow en R & D samen met de expertise van acquisities.” IBM heeft een schare van storage bedrijven, waaronder Storwize evenals XIV, een 3Par rivaliserende dat Big Blue kocht begin 2008 verworven.

Andere updates bevatten

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

IBM System Storage DS8800, die de DS8700 vervangt en zal volgend jaar Easy Tier steunen;. Nieuwe software-updates voor een storage area network (SAN) controllers, opslag directeur controle en Tivoli’s storage management software.

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip