IBM scheert meer buiten zijn Lenovo deelneming

IBM blijft gekapt haar belang in de pc-markt als het aangekondigd op maandag dat het weer was de verkoop van een deel van haar belang in Lenovo. IBM is de verkoop van 116.190.000 aandelen, die haar belang in Lenovo van 5,96 procent zou dalen tot 4,7 procent volgens Reuters;. Het zou ook de IBM / Lenovo aandelen onder het cijfer van 5 procent op die deelnemingen moet worden verklaard.

Sinds IBM’s pc-activiteiten werd gekocht door Lenovo, is de participatie gestaag afgenomen.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving