HP inkt $ 400.000.000 data center outsourcing deal met BP

Hewlett Packard zei dinsdag dat het een vijfjarig outsourcing deal met BP ter waarde van meer dan $ 400 miljoen heeft geïnkt.

HP zei dat het zal consolideren en standaardiseren van BP datacenters over de hele wereld. HP biedt momenteel datacenterdiensten aan BP in Europa en het Verenigd Koninkrijk. De nieuwe overeenkomst legt de rest van de Europese datacentra van BP en die in Amerika onder één contract.

Diensten in het kader van de overeenkomst omvatten

BP zal de optie om HP’s private en publieke cloud-diensten te gebruiken en gebruik maken van externe aanbieders.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Datacenter monitoring; Back-up en herstel; Site beheer; Ondersteunende diensten ter plaatse en vanuit HP’s India diensten hub, onderhoud, gebruik van HP’s orkestratie software en databases en middleware management.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen