Samsung lijkt te LTE-Advanced om smartphone groei voort te zetten

Samsung verwacht dat de uitrol van LTE-Geavanceerde (LTE-A) netwerken in de ontwikkelde wereld om handset verkoop in markten die al een hoog niveau van de smartphone penetratie rijden.

De uitbreiding van de nieuwe LTE-diensten, met inbegrip van LTE Advanced, zal de belangrijkste groeimotor, “zei Jong-Kyun Shin, president en CEO van Samsung IT & Mobile Communication op een analist evenement in Seoul op woensdag.” Tot 2017 verwachten wij een gemiddelde jaarlijkse groei van bijna 30 procent in de LTE-smartphone markt, het bereiken van 680 miljoen stuks.

Shin zei dat komen 2017, zal de helft van alle verkochte telefoons LTE-telefoons.

Het bedrijf bracht een, LTE-geavanceerde versie van zijn Galaxy S4 apparaat in juni, om op te draaien; SK Telecom LTE-A-netwerk.

Momenteel is de LTE-A-netwerk die de Koreaanse telco kan 150 Mbps downloads, door het samenvoegen van twee componenten 10MHz dragers. In 2015, het bedrijf van plan tot 300 Mbps download snelheden bieden.

Samsung zal LTE-A-apparaten los van volgend jaar in de Verenigde Staten, Japan en Europa.

Op mondiaal niveau, Samsung verwacht dat de opkomende markten een groot deel van de groei voorzien in volume voor de verkoop van smartphones.

“We schatten dat meer dan 3 miljard mensen die momenteel gebruikt functie telefoons. Er is dus nog steeds grote vraag om te upgraden van functie telefoons naar smartphones, en dit zal een belangrijke groeimarkt driver voor de komende jaren,” zei Shin.

In de toekomst verwachten we dat de opkomende markten zullen smartphone volumegroei rijden. Dat gebeurt al, China en India zijn de eerste en de derde grootste smartphone-markt.

Shin schetste een proces waarbij Samsung is van plan om zich te uitgegroeid tot een van ‘s werelds “leading aspirationeel merk”.

Eerst zullen we onze positie als nummer één in smartphones stollen, ten tweede, zullen we nummer één in tabletten worden; ten slotte, zullen we nieuwe business te creëren, “zei hij.

We zijn toegewijd aan het doen ons best om de meest geliefde bedrijf te worden in de mobiele via onze innovatie en inzet.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Oktober was een maand waarschijnlijk niet te zien Samsung bereiken zijn doel om de “meest geliefde bedrijf in mobiele”, zoals een aantal zaken is ontstaan.

Het bedrijf werd betrapt; vervalsen benchmark-scores, want haar Nota 3-apparaat, werd een boete van NT $ 10.000.000 ($ 340.000) in Taiwan voor het uitvoeren van een; hetze tegen zijn rivaal HTC, en het bedrijf, zijn excuses aangeboden aan klanten in China, want glitches in haar apparaten, en terugbetaald klanten die het eerder had ten laste van hun telefoons te herstellen, na een tv-programma op staatsbedrijf media kritiek op reparatie beleid van Samsung.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië