iPad mini met LTE: Eerste indrukken (hands-on)

De iPad mini is de iPad ik altijd al wilde. Het kleine formaat is groot genoeg om een ​​scherm groot genoeg om bruikbaar te zijn met behoud van een zeer draagbare vorm die zeer gemakkelijk te gebruiken zijn.

Het instellen van de iPad mini was simpel als met bijna een volle lading verscheept. Ik verwijderde hem uit de doos en in brand gestoken omhoog. Een paar configuratie vragen was alles wat nodig was om de iPad mini up and running te krijgen.

Aangezien dit de mobiele versie van Verizon, het duurde een telefoontje naar de vervoerder de iPad mini toegevoegd aan mijn bestaande delen alles plan om te krijgen. Dit laat me profiteren van de grote datapool ik betalen voor, terwijl slechts het toevoegen van $ 10 per maand om mijn factuur. Geen contract is vereist voor de iPad mini, ik kan toevoegen en verwijderen uit mijn gedeelde plannen op wil.

Het bleek een goede zaak dat ik de LTE geactiveerd meteen zo zijn, uitgewerkt in een vorig artikel;. De web-verbinding in mijn kantoor aan huis stierf in het midden van het downloaden van apps voor de iPad mini. Het hebben van de LTE-connectiviteit laat me afmaken het opzetten van de tablet zonder een beat te missen.

Zodra mijn internet verbinding was hersteld was ik in staat om de iPad mini daadwerkelijk gebruikt. Het duurde niet lang op zoek naar de kleine iPad aan degene die ik altijd al wilde zijn. Het is zo licht en klein dat het is de meest comfortabele tablet die ik heb gebruikt tot nu toe. Dat is een groot probleem als ik de neiging om tablets te gebruiken voor lange periodes en comfort is altijd een grote factor. De iPad mini is zo licht is het bijna gewichtloos in de hand, waardoor het een genot om te gebruiken.

Het is een full iPad, zodat alle apps ik zelf prima werken op de iPad mini. De 7.9-inch display, terwijl geen Retina Display, is een goede maat om nog alle informatie te presenteren zonder dat een heleboel pinch zoomen. Websites weer mooi en apps zijn een genot om te gebruiken op dit formaat scherm. Terwijl een Retina Display zou beter zijn, er is niets mis met deze. Het ziet er goed uit en presteert goed.

Prestaties in het algemeen is typisch iPad – een soepele werking en scrollen. De tablet is snel en in de typische iPad mode vertoont geen vertraging tijdens het gebruik. Het is net zo vocht in werking als mijn iPad 3. Ik heb geen klachten over de prestaties.

Ik kocht een Smart Cover voor de iPad mini als ik de ene op de grotere tablet. Het is niet zo flexibel als het grotere model, maar ik vind dit een voor de iPad mini beter. Dat komt door het scharnier dat de klep verbindt met de iPad mini. Het is comfortabeler om de tablet te houden met de Smart Cover achter omgedraaid. Er zijn geen scherpe randen zoals op de grotere Smart Cover.

iPad mini: Mobile hotspot voor 12 + uur, perfect nood-tool; iPad mini met 4G op de weg: Verizon kostte me meer geld, de dood van een iPad: waargebeurde verhaal van Apple technische ondersteuning; iPad mini: Niet wat ik gehoopt dat het zou zijn

Ik zal het aanbieden van aanvullende inzichten over de iPad mini als ik meer tijd te komen met het. Mijn eerste indruk is heel goed, ik zal met behulp van dit ding veel. Het is gemakkelijk om te gooien in een zak op een zak Ik draag en past in een jaszak mooi. Het zal altijd bij mij, want van die draagbaarheid, en de geïntegreerde 4G / LTE betekent dat ik high-speed mobiele breedband hebben alle tijd.

Ik ben al een fan van kleinere tablets een perfecte pasvorm sinds de verschijning van de originele Samsung Galaxy Tab, die ik nog steeds bezit, tot aan de Nexus 7. De meer draagbare vorm van de kleinere tablets zijn voor mij en de iPad mini brengt dat vormen om de iPad lijn.

Hardware; Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range, Apple, Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers, Apple, Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag leven, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers

Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store