Nvidia reageert op Torvalds ‘F-bomb

Grafische chip maker Nvidia heeft gereageerd op Linus Torvalds ‘F-bomb ladened tirade tegen het bedrijf voor zijn gebrek aan steun voor het Linux-platform.

Tijdens een Q & A-sessie op de Aalto Universiteit in Finland, Torvalds identificeert Nvidia als “de enige slechtste bedrijf dat we ooit hebben behandeld” voor onverwacht zich tot de camera en het leveren van een F-bom, compleet met de middelvinger gebaar.

Het ondersteunen van Linux is het belangrijk om NVIDIA, “schrijft een woordvoerder,” en we begrijpen dat er mensen zijn die net zo gepassioneerd over Linux als een open source platform als we over het leveren van een geweldige ervaring GPU zijn gepassioneerd “.

Volgens de reactie van de woordvoerder, de reden dat voor het gebrek aan steun op Linux voor de Optimus notebook technologie is dat toen het werd gelanceerd was er alleen ondersteuning voor het op Windows 7. Naar aanleiding van dat, de open source gemeenschap kreeg om te werken aan ondersteuning bij de Hommel Open Source Project. Nvidia maakte vervolgens wijzigingen in de installer en ‘readme’ bestanden in de R295 drivers om hen in staat stellen om te communiceren met Bumblebee makkelijker.

Hoewel we begrijpen dat sommige mensen ons liever gedetailleerde documentatie te verstrekken over al onze GPU inwendige “, schreef de Nvidia woordvoerder,” of meer actief in de Linux kernel ontwikkeling van de gemeenschap discussies, hebben we een beslissing om Linux te ondersteunen op onze GPU’s van gemaakt gebruik te maken van NVIDIA gemeenschappelijke code, in plaats van de Linux gemeenschappelijke infrastructuur.

Hoewel dit niet iedereen kan behagen, is het ons toelaten om de meest consistente GPU ervaring te bieden aan onze klanten, ongeacht het platform of operating system “.

Met andere woorden, is Nvidia niet van plan om de manier waarop het werkt, ongeacht hoeveel hoeveel keer Torvalds klapt ze uit te veranderen.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

? Beginnen met Linux in de vroege dagen

Linux survival guide: Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen

Enterprise Software; Sweet SUSE! ? HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; Enterprise Software, te beginnen met Linux in de vroege dagen, Linux, Linux survival guide:? Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen