Microsoft begint met het testen van drie nieuwe Skype for Business diensten

Microsoft is het invoeren van de volgende fase van zijn multi-part Skype for Business (Lync) uitrol, met de lancering van drie nieuwe preview-programma’s voor haar beloofde Skype for Business diensten.

Skype Meeting Broadcast stelt gebruikers in staat om uit te zenden van een Skype for Business vergadering op het internet om maximaal 10.000 mensen, die kunnen wonen in een browser. Deze dienst is voor grote virtuele vergaderingen als interne “Stadhuis” stijl vergaderingen en openbare webinars. Dit voorbeeld is wereldwijd verkrijgbaar;. PSTN (Public Switched Telephone Network) Conferencing kunnen mensen uitgenodigd om een ​​Skype for Business bijeenkomst in Office 365 om deel te nemen aan de vergadering door in te bellen in het gebruik van een vaste of mobiele telefoon. Met deze service kunnen gebruikers ook anderen om een ​​vergadering toe te voegen door het kiezen van-out. Dit voorbeeld is alleen voor de VS op dit moment;. Cloud PBX met PSTN Calling biedt gebruikers de mogelijkheid om te maken en traditionele telefoontjes ontvangen in hun Skype for Business-client, en deze oproepen via de wachtstand, hervatten, vooruit en overdracht te beheren. Dit voorbeeld is gebaseerd op de enterprise voice technologie die beschikbaar is in Lync Server en Skype for Business Server, en draait op Azure. Dit voorbeeld is alleen voor de VS op dit moment.

Technische previews lanceren op 1 juli voor drie nieuwe diensten. Om deel te nemen aan de testprogramma’s, moeten gebruikers een Enterprise plan van Office 365 of een Skype for Business Plan 2 hebben.

De boom

In het najaar, Microsoft is van plan om de beschikbare Cloud PBX wereldwijd te maken voor klanten, met een configuratie-optie voor klanten om bestaande lokale telefoonlijnen voor inkomende en uitgaande gesprekken te gebruiken. PSTN Conferencing en Skype Meeting Broadcast moet in het algemeen beschikbaar zijn vóór het einde van het kalenderjaar 2015, een woordvoerder gezegd.

Critici zijn slaande Skype (en haar moederbedrijf Microsoft) met insinuatie dat het nemen van shortcuts met de privacy van zijn gebruikers. In een ongewoon directe blog post, een top Skype woordvoerder labelt de beschuldigingen vals.

Eindgebruikers kunnen zich niet aanmelden voor deze previews. In plaats daarvan, de proeven: moet voor de klant huurder worden bevoorraad door een Office 365-beheerder. “Zei Microsoft ambtenaren” Eindgebruikers geïnteresseerd in het uitproberen van de nieuwe diensten moeten contact opnemen met hun Office 365 administrator “, zegt de huidige blog post.

Microsoft afgetrapt haar Skype for Business uitrol in april 2015. Tot op heden heeft het bedrijf ter beschikking gesteld Skype for Business clients voor Windows, de kern Skype for Business en de Skype for Business Server. Skype for Business-clients voor andere besturingssystemen komen deze zomer, ambtenaren hebben gezegd.

AT & T, BT, Colt, Equinix, Level 3 Communications, Orange Business Services, Tata Communications, Telstra, Verizon en Vodafone, zal directe verbindingen leveren aan Office 365 Skype for Business-klanten later dit jaar door middel van Azure ExpressRoute voor Office 365, de ambtenaren ook zei vandaag .

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie