Maleisië nieuwe media winsten geloofwaardigheid na de verkiezingen

Het is niet alleen de Barisan Nasional regering die een schok kreeg met zijn slechtste prestatie in de geschiedenis op de recente algemene verkiezingen. De lokale mainstream media heeft een pak slaag te nemen, met zijn geloofwaardigheid going down de drain vanwege flagrante bevooroordeelde berichtgeving in het voordeel van de overheid.

Veiligheid, Singapore naar VPN rol in de inbreuk op het auteursrecht te herzien; veiligheid, Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik, Legal, Singapore passeert minachting van de rechtbank het recht te midden van veel controverse, Legal, Singapore PM waarschuwt VS over TPP bekrachtiging

Wat hielp bevooroordeelde gedrukte media dekking in diskrediet waren de vele blogs en online media die foto’s en verslagen van wat er werkelijk gaande is in politieke bijeenkomsten in het hele land gepubliceerd.

Als de kranten niet te melden dat 30.000 mensen kwamen bij een oppositie rally, zou de bloggers foto’s op hun websites publiceren bewezen dat het gebeurd is.

Er is inmiddels een hele verandering al maar met veel lokale krant aanbod meer evenwichtige berichtgeving geweest.

De winden van verandering hebben geveegd door niet alleen het politieke landschap, maar ook de media-omgeving, zegt The Star’s Editor-in-Chief Wong Chun Wai. Het is tijd voor media beoefenaars om een ​​aantal ernstige soul-searching om relevante blijven en nauwkeurig voel de hartslag van de natie te doen.

Laten we afwachten en zien of dit een permanente verandering ten goede.

Singapore naar VPN rol in de inbreuk op het auteursrecht te beoordelen

Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik

Singapore passeert contempt of court wet te midden van veel controverse

Singapore PM waarschuwt VS over TPP bekrachtiging