JotSpot partners met salesforce.com

De Web kantoorruimte begint om wat partnering actie, dat is een goed teken dat de markt voor web-based office producten groeit zien. Vandaag JotSpot aangekondigd dat het werkt samen met salesforce.com om zijn volledige gamma van collaborative producten te integreren in de salesforce.com AppExchange. Zoals Dan Farber eerder gemeld, is Salesforce ramping haar AppExchange en dit is een ander voorbeeld. JotSpot’s integratie met Salesforce zal beginnen met Tracker (mijn recensie van die hier) en zal spoedig daarna gevolgd door de rest van JotSpot’s on-demand applicaties. Ik heb geprobeerd om te achterhalen welke app is de volgende in lijn, maar ze waren niet te vertellen 🙂

Ik vroeg Joe Kraus, mede-oprichter en CEO van JotSpot, hoe deze samenwerking met Salesforce.com past in de Web Office model dat ik heb het verkennen van hier op de website;. Joe zei

Salesforce.com heeft de middelen om u te helpen een deal te sluiten. Maar zodra de overeenkomst is ondertekend, de uitvoerders te verlaten Salesforce.com en verhuizen naar de oude wereld van e-mailen spreadsheets rond om bij te houden van de teamleden, actie-items en andere informatie implementatie te houden. Door de integratie van JotSpot Tracker in Salesforce.com kunnen gebruikers creëren gedeeld, web-based spreadsheets die versionitis elimineren, garantie toegang tot de nieuwste informatie en kan worden gedeeld met uw uitgebreide team – mensen binnen en buiten uw bedrijf.

De salesforce.com/Tracker partnership is een goed voorbeeld van de strategie van Jotspot om “te omarmen en uit te breiden Microsoft”, die Jotspot CEO Joe Kraus en ik sprak over eerder in mijn bericht in maart. Met JotSpot Tracker in salesforce.com geïntegreerd, is er geen noodzaak om Excel-bestanden naar het bureaublad te downloaden – want alles is beschikbaar op het web via de Salesforce-service. Wat natuurlijk is een van de stappen op weg naar een Web Office-pakket! Uit het persbericht

Nu salesforce.com gebruikers kunnen JotSpot Tracker inzetten binnen hun Salesforce-implementatie eenvoudig te volgen en samen te werken aan activiteiten, zoals project deliverables, team contactgegevens en verantwoording van plan heel uitgebreid teams.

JotSpot zal ook de aankondiging van een grotere partner programma, als ze kijken naar hun ‘ecosysteem’ van collaborative webapplicaties uit te breiden.

Hier zijn enkele screenshots van de integratie (klik op elke afbeelding voor de volledige weergave te zien)

Salesforce voegt branchespecifieke Wave analytics app

Cloud; Salesforce voegt branchespecifieke Wave analytics app; Kunstmatige Intelligentie; Salesforce tips zijn AI masterplan, previews Einstein, Cloud, Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding; Big Data Analytics; Salesforce koopt BeyondCore: De toekomst van geavanceerde analyses is in context

Salesforce tips zijn AI masterplan, previews Einstein

Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding

Salesforce kopen BeyondCore: De toekomst van geavanceerde analyses is in context